Sonic Frontiers – Wereldwijd meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht

Sonic Frontiers – Wereldwijd meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht

Er is iets meer dan een maand verstreken sinds Sonic Frontiers speelbaar werd gemaakt voor het grote publiek. Nu de eerste reactie op de game grotendeels is verteerd, verschuift de focus niet alleen naar de functies na de lancering van de game, maar ook naar hoe goed Sonic Frontiers in het algemeen verkoopt.

Tot slot hebben we wat informatie over hoe goed de game is verkocht. SEGA maakte het nieuws bekend op het officiële Japanse Twitter-account van het bedrijf dat er wereldwijd meer dan 2.500.000 exemplaren van Sonic Frontiers waren verkocht.

Over Sonic Frontiers

Ervaar Sonic als nooit tevoren!

In het meest recente supersnelle avontuur van Sonic the Hedgehog botsen werelden tegen elkaar! In de loop van de VIJF GIANT Starfall-eilanden krijg je de kans om nieuwe hoogten te bereiken, gevechten aan te gaan met zwermen formidabele vijanden en te genieten van de kick van hoge snelheid, acrobatische actie in open zones en platformvrijheid. Gegroet en welkom bij de volgende generatie Sonic-games!

Kenmerken:

Race over 5 gigantische eilanden in de bovenwereld, elk met hun eigen unieke platformactie-uitdagingen en verborgen schatten om op te graven.

Zet je vaardigheden op de proef in Cyber ​​Space Ontgrendel Cyber ​​Space-levels met de kenmerkende 3D-platformactie van de game op “Sonic Speeds”, evenals een reeks tests die je vaardigheden op de proef stellen op manieren die nog nooit zijn gezien voor.

Een nieuwe ervaring vol geheimen en onbeantwoorde vragen – Kruip in de huid van Sonic en ga op avontuur om de raadsels op te lossen rond de ruïnes van een oude beschaving die is overspoeld door robotlegers.

Ongeëvenaarde vrijheid op hoge snelheid: baan je een weg naar eigen goeddunken, verken zijmissies, los puzzels op, beklim enorme gebouwen, ga vissen en ontmoet een of twee vriendelijke mensen langs de weg. Dit alles kan worden gedaan tijdens het reizen met halsbrekende snelheden.

Cyber-aangedreven gevechten: gebruik het geheel nieuwe vechtsysteem en vaardigheidsboom-upgrades om mysterieuze tegenstanders uit te schakelen door technieken zoals ontwijken, pareren, counters, combo’s en de nieuwe Cy-loop-vaardigheid te combineren.