Sonic officieel bevestigd voor Super Monkey Ball: Banana Blitz HD

Sonic officieel bevestigd voor Super Monkey Ball: Banana Blitz HD

SEGA heeft eindelijk bevestigd dat Sonic the Hedgehog een speelbaar personage zal zijn in Super Monkey Ball: Banana Blitz HD!

Het bedrijf heeft een nieuwe trailer uitgebracht die de blauwe onscherpte in het personageselectiemenu van de game onthult. Bovendien zien we zelfs gameplay-opnamen van Sonic in zijn eigen bolvormige container – waar hij ringen verzamelt in plaats van bananen!

video
play-rounded-fill

Super Sonic Ball: Banana Blitz HD

Sonic the Hedgehog rolt helemaal van Green Hill Zone naar Monkey Island en voegt zich bij de cast van Super Monkey Ball: Banana Blitz HD! Voor het eerst voegt Sonic zich bij de cast van Super Monkey Ball wanneer de nieuwste game in de serie op 29 oktober 2019 op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One wordt gelanceerd!

Sonic the Hedgehog is beschikbaar als een verborgen, ontgrendelbaar personage in Super Monkey Ball: Banana Blitz HD. Spelen als ‘s werelds snelste egel heeft een aantal unieke effecten. Naast het bieden van ongelooflijke snelheid (uiteraard), verandert het selecteren van Sonic automatisch alle bananen van alle fasen in gouden ringen, compleet met nostalgische, klassieke SFX!

Sonic is niet het enige verborgen geheim dat beschikbaar is in Super Monkey Ball: Banana Blitz HD; ervaren simian-bolrollers ontgrendelen een selectie kostuums voor elke aap in de basiscast – net op tijd voor Halloween!

Krijg een eerste blik op Sonic the Hedgehog en AiAi en de nieuwe kostuums van vrienden in Super Monkey Ball: Banana Blitz HD in de officiële aankondigingstrailer en maak je klaar om snel te rollen wanneer de game in oktober op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One wordt gelanceerd 29, 2019!

Super Monkey Ball: Banana Blitz HD komt officieel uit op Nintendo Switch op 29 oktober 2019. Je kunt je exemplaar van het spel hier vooraf bestellen (wereldwijd verzonden)