Sonic Origins beoordeeld in Zuid Korea

Sonic Origins beoordeeld in Zuid Korea

Vorig jaar onthulde SEGA dat er een speciale HD-compilatie van de legendarische SEGA Mega Drive-titels Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic CD, Sonic & Knuckles en Sonic 3 zal worden uitgebracht.

Sonic Origins is de naam van de collectie, die is gemaakt ter gelegenheid van Sonic’s 30e verjaardag, die vorig jaar plaatsvond. We hebben niet veel gehoord sinds de eerste aankondiging, dus het is fantastisch om te horen dat de collectie is beoordeeld in Zuid-Korea. Hopelijk betekent dit dat SEGA binnenkort meer details over Sonic Origins zal geven.

Over Sonic Origins

Sonic Origins, zoals Sonic Colors: Ultimate, is gemaakt voor nieuwe fans van de Sonic the Hedgehog-franchise die meer wilden weten over de “oorsprong” van Sonic na het succes van eerdere games en de Sonic the Hedgehog-film, aldus Takashi Iizuka. Bovendien, aangezien het spel een overdracht is naar de huidige systemen, werden de vijf Sonic-spellen speelbaar gemaakt op de huidige hardware zonder dat er een emulator nodig was. Als resultaat kunnen kijkers ze zien in een beeldverhouding van 16:9.

Hoewel emulator-gebaseerde portering handiger is, wilde Iizuka profiteren van de kans om de titels die voor Sonic Origins zijn geselecteerd weer tot leven te brengen op moderne hardware. Met dit in gedachten nam het team het risico van porteren. Het team was in staat om de spellen te veranderen omdat ze niet op emulatie draaiden. Net als bij Sonic Colors: Ultimate zijn er plannen om componenten op te nemen die de games eenvoudiger te spelen maken voor beginners.

Sonic Origins zou in juli 2021 nog in de beginfase van ontwikkeling zijn.

Ad