Sonic Origins – Geanimeerde cutscenes, Mirror Mode, en meer

Sonic Origins – Geanimeerde cutscenes, Mirror Mode, en meer

SEGA heeft nieuwe informatie onthuld over Sonic Origins, de geplande verzameling klassieke Sonic The Hedgehog-games voor de Nintendo Switch.

Famitsu heeft de nieuwste informatie gepubliceerd, waarin de nieuwe animatiereeksen worden getoond die in de collectie zullen worden opgenomen, evenals gameplay-elementen zoals de wereldbol, de spiegelmodus en het museum. De Mirror-modus is bijvoorbeeld een intrigerende nieuwe functie waarmee spelers het spel van rechts naar links kunnen spelen in plaats van van links naar rechts.

Over Sonic Origins

Sonic the Hedgehog opnieuw gedefinieerd!

Sonic Origins remastert de iconische verzamelde avonturen van Sonic The Hedgehog, Sonic The Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles en Sonic CD! Van de klassieke Green Hill Zone tot de gevaarlijke Death Egg Robot, je racet door het geheugen om de duivelse plannen van Doctor Robotnik te stoppen in glanzende high definition! Deze bijgewerkte editie bevat nieuwe regio’s om te verkennen, nieuwe animaties en een volledig nieuwe jubileummodus!

De klassieker opnieuw definiëren

Ontdek de originele Sonic-games in high definition, inclusief met geheel nieuwe openings- en sluitingsanimaties voor elke titel!

Ontgrendelbare items zijn toegevoegd.

Als je doelen voltooit en munten verzamelt, krijg je toegang tot meer materiaal, uitdagingen en speciale podia in het hele museum.

Verjaardag en klassieke modus

Kies tussen de klassieke modus, met de oorspronkelijke resolutie van de game en beperkte levens, en de nieuwe jubileummodus, met onbeperkte levens en een herziene resolutie op volledig scherm.

Sonic Origins is vanaf 23 juni beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Ad