Sonic Origins is uitgebracht + launch trailer

Sonic Origins is uitgebracht + launch trailer

Ongeveer 31 jaar geleden kreeg de SEGA Mega Drive/Genesis zijn eerste Sonic the Hedgehog-game. De blue hedgehog-franchise gaat nog steeds goed, met games, strips, films, tv-shows en nog veel meer.

Sonic Origins, een verzameling van vier klassieke Sonic the Hedgehog-games, is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series S/X.

video
play-rounded-fill

Over Sonic Origins

Sonic Origins is een nieuwe versie van de oude games Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles en Sonic CD, dus je kunt ze opnieuw spelen! Van de beroemde Green Hill Zone tot de gevaarlijke Death Egg Robot, je gaat terug in de tijd om de snode plannen van Doctor Robotnik in high definition te stoppen. Deze nieuwste versie voegt nieuwe plekken toe om te verkennen, meer animaties en een gloednieuwe modus genaamd ‘Anniversary’.

Als je een pre-order plaatst, ontvang je het Start Dash-pakket met 100 bonusmunten, de nieuwe spiegelmodus en een thematische Letterbox-achtergrond die je kunt gebruiken om je playthrough aan te passen.

Klassiek opnieuw gedefinieerd

Ontdek de klassieke Sonic-games in hoge resolutie, met geheel nieuwe openings- en sluitingsanimaties voor elke game.

Nieuwe dingen om te ontgrendelen

Voer verschillende missies uit om munten te verdienen, die je vervolgens kunt gebruiken om nieuwe content, uitdagingen en speciale levels in het museum te ontgrendelen.

Klassieke modus en verjaardagsmodus

Je kunt ervoor kiezen om Spin Dash door de verschillende zones te draaien in de klassieke modus, die de originele resolutie van de game en beperkte levens heeft, of in de nieuwe jubileummodus, die geen limieten heeft op levens en een nieuwe resolutie op volledig scherm.

Sonic Origins Digital Deluxe wordt geleverd met de DLC van het Premium Fun Pack en het Classic Music Pack. Het heeft harde missies, een brievenbusachtergrond, bonuskarakteranimaties in het menu en de muziekspeler, en meer geremasterde muzieknummers.