Sonic Origins – Komt op 23 Juni 2022

Sonic Origins – Komt op 23 Juni 2022

Sonic Origins, SEGA’s aankomende geremasterde verzameling klassieke Sonic The Hedgehog-games, heeft een officiële releasedatum gekregen. Op de 31e verjaardag van Sonic, 23 juni 2022, wordt de collectie digitaal gepubliceerd op Switch en andere platforms. Sonic The Hedgehog 1, 2, Sonic 3 & Knuckles en Sonic CD zijn allemaal geremasterde versies van klassieke Sonic-games. De compilatie zal beschikbaar zijn in zowel normale als digitale deluxe versies, met de volgende pre-order bonussen:

Sonic Origins – Digitale pre-orderbonus

  • 100 medaillonbonus
  • Spiegelmodus ontgrendeld
  • Brievenbus (Mega Drive-patroon)

Sonic Origins – Digital Deluxe

  • Hoofdspel
  • Moeilijke missies toegevoegd
  • Brievenbus
  • Tekens in hoofdmenu
  • Eilandcamera in hoofdmenu
  • Karakteranimatie bij het afspelen van muziek
  • Exclusieve nummers van Mega Drive-titels

Sonic Origins – Premium en klassieke geluidspakketten

Exclusieve nummers van Mega Drive-titels

SEGA heeft ook een nieuwe trailer voor de collectie uitgebracht, die hieronder samen met wat andere informatie te zien is:

video

Over Sonic Origins

Spelers zullen samen met Sonic, Tails en Knuckles racen met halsbrekende snelheden over geremasterde versies van bekende levels zoals de Green Hill Zone en Chemical Plant Zone in Sonic Origins, voor een klassieke supersonische ervaring die is bijgewerkt voor de platforms van vandaag. Op een reis om de planeet te redden van de snode Dr. Eggman, kunnen spelers kiezen tussen Classic en Anniversary Modes om rond loop-de-loops te draaien en ringen te verdienen. Sonic-fans, jong en oud, kunnen met Sonic Origins de originele Sonic-games herdenken die de beroemde serie hebben gevormd tot wat het nu is. Sonic Origins levert het beste van de klassieke Sonic-games tot op de dag van vandaag met nieuwe, geremasterde graphics, personages, spelmodi, gamezones en meer.

Belangrijkste kenmerken

Modus 1: Klassiek

Klassieke modus neemt je mee terug in de tijd, zodat je een verzameling traditionele Sonic-games met meerdere games kunt spelen in hun vintage stijl, compleet met klassieke uitdagingen. Deze modus speelt in de traditionele eindige leven- en game-over-benadering, met de originele spelpresentatie.

Mode de l’Anniversaire

De jubileummodus heeft een weergave op volledig scherm en een onbeperkt aantal levens, zodat spelers kunnen blijven spelen zonder zich zorgen te hoeven maken over game-overs.

Medaillons, missies en musea

Doe tijdens de games mee aan talloze taken om je talenten op de proef te stellen en medaillons te verzamelen. Medaillons kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot extra materiaal uit de kluis, om deel te nemen aan de Special Stage en meer.

Beter dan voorheen

Sonic Origins is gereset, opnieuw geladen en geremasterd voor PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One, de Nintendo SwitchTM-platformfamilie en pc, met geheel nieuwe beelden, animatie en ontwikkelingen voor de huidige generatie. Ervaar als Sonic, Tails en Knuckles de spanning van het spel.

Ad