Sonic Origins – Nieuwe gameplay

Sonic Origins – Nieuwe gameplay

Sonic Origins, dat dit weekend in première ging op Rulicon 2022, heeft een nieuwe gameplayvideo ontvangen. Ook al duurt het maar een minuut, het geeft je een andere kijk op de collectie.

video
play-rounded-fill

De opgenomen titels worden gemarkeerd tijdens de video. Sommige opties kunnen we echter al vrij vroeg zien.

Over Sonic Origins

Beleef in de onlangs gerestaureerde Sonic Origins de iconische avonturen van Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles en Sonic CD! Je racet door het geheugen om de duivelse plannen van Doctor Robotnik te verijdelen in glanzende high definition, van de legendarische Green Hill Zone tot de gevaarlijke Death Egg Robot! Er zijn nieuwe regio’s om te verkennen, nieuwe animaties en een volledig nieuwe jubileummodus in deze nieuwste release!

Pre-order en ontvang de Start Dash-bundel, inclusief 100 bonusmunten in-game cash, toegang tot de nieuwe Mirror-modus en de mogelijkheid om je playthrough te personaliseren met een aangepaste Letterbox-achtergrond.

  • Opnieuw gedefinieerd klassiek
    • Ontdek de originele Sonic-games in high definition, samen met geheel nieuwe openings- en sluitingsanimaties!
  • Ontgrendelbare updates
    • Verzamel geld om meer materiaal, uitdagingen en speciale podia te ontgrendelen terwijl je door het museum gaat.
  • Modi: Klassiek en Jubileum
    • Kies tussen de klassieke modus, met de originele resolutie van de game en beperkte levens, en de jubileummodus, met onbeperkte levens met een bijgewerkte resolutie op volledig scherm.

Op 23 juni 2022 wordt Sonic Origins uitgebracht op Nintendo Switch.

Ad