Sonic Origins Plus Collector’s Edition: een eerbetoon aan Sonic

Sonic Origins Plus Collector’s Edition: een eerbetoon aan Sonic

Samenvatting:

In samenwerking met SEGA en Plaion onthult Pix’n Love de exclusieve Sonic Origins Plus Collector’s Edition. Dit eerbetoon aan Sonic the Hedgehog bevat een fysiek spel, een kunstboek van 96 pagina’s, een acrylplaat en vier litho’s. Duik in de wereld van Sonic en ontdek de geschiedenis van dit iconische videogamekarakter. Pre-order nu om je stukje gamegeschiedenis veilig te stellen!


Sonic Origins Plus Collector’s Edition-details

De Sonic Origins Plus Collector’s Edition is een bewijs van de blijvende erfenis van Sonic the Hedgehog. Deze set in beperkte oplage is gemaakt door fans voor fans en is meer dan alleen een videogamepakket; het is de droom van elke verzamelaar die uitkomt. De Collector’s Edition wordt geleverd in een stevige kartonnen doos met afmetingen van 28 cm breed en 26 cm hoog. De inhoud ervan is een schatkamer voor Sonic-enthousiastelingen.

SEGA en Plaion-partnerschap

Deze collector’s edition is het resultaat van een samenwerking tussen SEGA, Plaion en Pix’n Love. SEGA, een legendarische naam in de game-industrie, is de maker van Sonic the Hedgehog. Plaion, bekend om zijn toewijding aan hoogwaardige game-ervaringen, slaat de handen ineen met Pix’n Love om deze speciale editie naar Sonic-fans over de hele wereld te brengen.

Inhoud van de Collector’s Edition

In de prestigieuze boxset vind je verschillende spannende items:

1. Fysieke game: de Sonic Origins Plus Day One Edition voor Nintendo Switch, PS4, PS5 of Xbox vormt het hart van deze verzameleditie. Het is jouw ticket om de avonturen van Sonic te beleven op moderne gameplatforms.

2. Artbook van 96 pagina’s: Dompel jezelf onder in de levendige wereld van Sonic via een prachtig ontworpen artbook. Deze schat van 96 pagina’s toont talloze kunstwerken en ontwerpdocumenten uit de geschiedenis van Sonic.

3. Acrylplaat: een stijlvolle acrylplaat met de iconische afbeelding van Sonic is de perfecte aanvulling op de collectie van elke Sonic-fan.

4. Vier litho’s: Versier je muren met vier litho’s met gedenkwaardige momenten uit Sonic’s reis.

De betekenis van Sonic

Sonic the Hedgehog is meer dan alleen een videogamekarakter; hij is een icoon. Sonic werd begin jaren negentig door SEGA gecreëerd en werd al snel een symbool van snelheid en attitude. Zijn games staan ​​bekend om hun snelle actie, kleurrijke werelden en gedenkwaardige personages. De Sonic-franchise heeft een onuitwisbare stempel gedrukt op de game-industrie en de populaire cultuur als geheel.

Voorbestellingen en bonussen

Pre-orders voor de Sonic Origins Plus Collector’s Edition openen exclusief op www.pixnlove.com op woensdag 27 september om 16.00 uur. (Britse tijd). Als bonus voor vroege vogels bevat elke voorbestelling in de officiële Pix’n Love eShop een gratis Mega Drive/Genesis-box (houd er rekening mee dat deze geen game bevat). Daarnaast ontvang je een nieuw kunstboek van 96 pagina’s, gevuld met boeiende illustraties en ontwerpdocumenten.

Sonic Origins Plus-speloverzicht

Sonic Origins Plus bouwt voort op het succes van Sonic Origins, de retro Sonic-gamecollectie die in 2022 is geremasterd voor de huidige platforms. Wat deze editie onderscheidt, is de opname van alle 12 Sonic-games die op Game Gear zijn uitgebracht. Deze ultieme collectie omvat in totaal 16 titels.

Nieuwe speelbare personages

Sonic Origins Plus introduceert nieuwe speelbare personages in enkele van de klassieke titels. Spelers kunnen nu de controle over Amy overnemen in Sonic the Hedgehog 1, 2, 3 en Sonic CD. Bovendien voegt de legendarische Knuckles zich bij het avontuur in Sonic CD. Deze nieuwe personages brengen een nieuwe dynamiek in bekende games.

Spelmodi in Sonic Origins Plus

Sonic Origins Plus biedt verschillende spelmodi om tegemoet te komen aan de voorkeuren van verschillende spelers. In de Classic-modus kun je genieten van Sonic-games in hun originele retro-vorm, compleet met traditionele uitdagingen. Aan de andere kant biedt de Anniversary-modus een weergave op volledig scherm en oneindige levens, waardoor je aan het avontuur kunt beginnen zonder bang te hoeven zijn voor een Game Over.

Conclusie

De Sonic Origins Plus Collector’s Edition is een must-have voor zowel Sonic-fans als verzamelaars. Met exclusieve verzamelobjecten en een rijke gamegeschiedenis om te verkennen, is deze editie een eerbetoon aan een van de meest geliefde videogamekarakters aller tijden. Bestel vandaag nog uw stukje Sonic-geschiedenis en beleef de magie van Sonic the Hedgehog opnieuw.

Veelgestelde vragen
  • 1. Voor welke platforms is de Sonic Origins Plus Collector’s Edition beschikbaar?
    • De Collector’s Edition is beschikbaar voor Nintendo Switch, PS4, PS5 en Xbox.
  • 2. Wanneer kan ik de Sonic Origins Plus Collector’s Edition vooraf bestellen?
    • Pre-orders zijn exclusief geopend op www.pixnlove.com op woensdag 27 september om 16.00 uur. (Britse tijd).
  • 3. Wat zit er in de pre-orderbonus van de Mega Drive/Genesis-box?
    • De Mega Drive/Genesis-box bevat geen game, maar wordt aangeboden als bonus voor pre-orders in de officiële Pix’n Love eShop.
  • 4. Hoeveel Sonic-games zijn inbegrepen in Sonic Origins Plus?
    • Sonic Origins Plus bevat in totaal 16 titels, waaronder alle 12 Sonic-games die op Game Gear zijn uitgebracht.
  • 5. Zijn er nieuwe speelbare personages in Sonic Origins Plus?
    • Ja, Sonic Origins Plus introduceert Amy in Sonic the Hedgehog 1, 2, 3 en Sonic CD, evenals de legendarische Knuckles op Sonic CD.