Sonic Origins – Sonic 3 en Sonic & Knuckles remasters ontwikkelt door Headcannon

Sonic Origins – Sonic 3 en Sonic & Knuckles remasters ontwikkelt door Headcannon

Voor de komende Sonic Origins-collectie is bevestigd dat Headcannon een achterstand heeft in de remakes van Sonic 3 en Sonic & Knuckles.

Headcannon is het meest bekend om hun geweldige mobiele breedbeeld-remasters van Sonic the Hedgehog en Sonic the Hedgehog 2, evenals hun werk aan Sonic Mania. Headcannon onthulde dat SEGA de Sonic Origins-menu’s en de blitse presentatie heeft gemaakt in een reeks tweets.

Over Sonic Origins

CLASSIC SONIC HERGEDEFINIEERD

Beleef in de onlangs gerestaureerde Sonic Origins de iconische avonturen van Sonic The Hedgehog, Sonic The Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles en Sonic CD!

Pre-order en ontvang het Start Dash DLC-pakket, inclusief 100 bonusmunten in-game cash, toegang tot de nieuwe Mirror-modus en de mogelijkheid om je ervaring te personaliseren met een aangepaste Letterbox-achtergrond.

Sonic Origins zal digitaal beschikbaar zijn voor $ 39,99 op Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, pc, Xbox One en Xbox Series X. Een “Digital Deluxe”-editie van $ 44,99 met meer harde doelstellingen, extra karakteranimaties en muziek van eerdere Genesis-spellen zullen beschikbaar zijn.

Sonic Origins zal een aantal extra functies hebben naast de vier titels uit het Sega Genesis-tijdperk die hierboven zijn beschreven, zoals een jubileummodus met breedbeeld-graphics en een eindeloze hoeveelheid levens, evenals missies waarin spelers kunnen winnen in- spelmedaillons door obstakels te voltooien.

Op 23 juni wordt Sonic Origins op verschillende platforms uitgebracht.

Ad