Sonic Team – Sonic Colors Ultimate is meer beginnersvriendelijk

Sonic Team – Sonic Colors Ultimate is meer beginnersvriendelijk

Sonic Team werd onlangs geïnterviewd door het Japanse nieuwsmagazine Famitsu.

De leden die aanwezig waren tijdens het interview waren Sonic Studio creative officer Takashi Iizuka en creative director Kazuyuki Hoshino. Het team werd een aantal vragen gesteld over de onlangs onthulde Sonic Colors Ultimate, een remake van de Wii- en Nintendo 3DS-titel, Sonic Colors.

Zowel de heer Iizuka als de heer Hoshino legden uit dat een van de grootste veranderingen die ze in de gameplay hebben aangebracht, is om de game toegankelijker te maken voor jongere gebruikers. Het traditionele Game Over-scherm is verdwenen en als je valt enz., kan Tails naar binnen vliegen en Sonic van een gevaarlijke dood halen.

Welke wijzigingen zijn er precies aangebracht in Sonic Colors Ultimate?

Iizuka: Aangezien het uitgangsvermogen van consoles en televisies sindsdien beter is geworden, is er dat. Maar de grootste verandering was het verwijderen van het oude levenssysteem. “Game Over” zoals we het kennen, past niet in de huidige context voor gameplay, dus deze keer kunnen spelers het onbeperkt spelen zonder zich zorgen te maken hoe vaak ze falen.

Sonic Colors Ultimate lijkt het beste voor beginners?

Iizuka: Om nog verder te gaan, aangezien het een actieplatformspel is, kun je als je niet springt in een bodemloze put vallen en een fout begaan, maar we hebben de functie ‘Tails Save’ toegevoegd om de speler te helpen.

Zoals aangegeven door de naam, als de speler in een bodemloze put valt, zal Tails verschijnen en hem redden. We hebben functies zoals deze toegevoegd om beginners het gevoel te geven dat ze meer betrokken zijn en dat ze kunnen genieten van een actiegame zonder gefrustreerd te raken.

Over Sonic Colors Ultimate

Maak je klaar voor de terugkeer van het snelste ding op twee benen terwijl Sonic the Hedgehog zich opmaakt voor een nieuw avontuur. Sonic Colors Ultimate ziet Sonic een comeback maken in een spectaculair actie-avontuur dat snelheid combineert met klassieke platformgames.

Er is een buitengewoon pretpark gespot in een baan rond Sonic’s thuisplaneet, en er gaan geruchten dat een buitenaards ras van Wisps, die een unieke kleurrijke energie hebben, daar gevangen wordt gehouden door de kwaadaardige Dr. Eggman. Sonic staat altijd te popelen om te helpen en arriveert in het pretpark om niet alleen te ontdekken dat de geruchten waar zijn, maar ook dat de vreemde kleurenenergie van de Wisps in zijn voordeel kan worden gebruikt als hij helpt bij hun bevrijding.

Sonic Colors combineert naadloos zowel 3D- als 2D-perspectieven terwijl Sonic accelereert tot adrenaline-pompende snelheden en door obstakels schiet als nooit tevoren. De buitenaardse Wisps van de game hebben elk een unieke “Kleurkracht” die Sonic, eenmaal bevrijd, kan absorberen terwijl hij door de verschillende op het themapark geïnspireerde stadia raast. De Wisp-energie stelt Sonic in staat om op verschillende manieren nieuwe paden door niveaus te creëren, zoals door de grond te boren of de vorm aan te nemen van een snel rijdende laser. Door de Wisp-power-ups aan elkaar te rijgen, ontstaat een combo die de boostmeter van Sonic nog sneller verhoogt, waardoor Sonic-fans overal een supersnelle gameplay-ervaring krijgen.

Elk deel van de op pretparken geïnspireerde wereld die Sonic bezoekt, heeft zijn eigen unieke visuele stijl en, net als de held van het uur, zijn de levels van de game gebouwd voor snelheid van top tot teen!

Ga met Sonic mee terwijl hij weer tot leven komt in een levendig nieuw avontuur dat klassieke Sonic the Hedgehog-gameplay combineert met verbluffende nieuwe mogelijkheden.

  • Sonic keert terug in een nieuw avontuur waarin hij met nieuwe snelheden verandert op weg naar het redden van een buitenaards ras.
  • Op themaparken geïnspireerde levels en een uniek power-upsysteem met kleurcodering bieden fantasierijke nieuwe manieren om te spelen.
  • Ontdek een visueel unieke wereld die wisselt tussen 2D- en 3D-perspectieven.
  • Speel samen met een vriend(in)!