Sonic The Hedgehog 30 jarig jubileum – Minecraft DLC

Sonic The Hedgehog 30 jarig jubileum – Minecraft DLC

Het Minecraft-team heeft een nieuwe Sonic The Hedgehog DLC ​​uitgebracht om zijn 30e verjaardag te vieren.

De DLC bevat nieuwe maps gebaseerd op iconische locaties uit de Sonic-serie, evenals kostuums gebaseerd op Sonic zelf en een paar van zijn vrienden. Het is nu beschikbaar op de Minecraft-marktplaats voor 1340 munten.

video
play-rounded-fill

Sonic The Hedgehog Minecraft DLC

Pff! Je zult me ​​even moeten geven.

Ik ben helemaal hierheen gerend en ik ben een beetje buiten adem. Ik was druk bezig met het spelen van de nieuwe Sonic DLC toen ik me realiseerde dat het morgen de 30e verjaardag van Sonic is en ik al te laat voor het feest ben! Helaas zweette ik hevig voordat ik begon te sprinten, dus daar is geen echt excuus voor. Misschien zal de trailer onthullen hoe Sonic na drie decennia hardlopen nog moet zweten, maar het enige dat nodig is, is een blik op mijn sneakers.

Wat een opluchting!

Ik hoef nooit een excuus te verzinnen om niet vrijwillig te joggen, want nu heb ik een oneindige 3D-runner binnen handbereik. Ik kan in plaats daarvan alle behoefte aan snelheid krijgen waar mijn systeem naar hunkert in de verschillende handelingen en procedureel gegenereerde locaties. Saai bospad? Vermoeide strandroute? Voorbij lopen! Ik blijf bij de Green Hills Zone en Chemical Plant Zone, heel erg bedankt.

Kijk, voordat we verder gaan, wil ik de olifant in de kamer aanspreken. Ja, er zijn ringen om te verzamelen. Het zijn de meest blokkerige ringen die je ooit hebt gezien en ik ben er dol op. Ik zeg niet dat er iets mis was met de originele ringen, maar deze rechte hoeken voelen gewoon goed. De ringen zijn niet het enige dat Sonic meebracht, er zijn ook genoeg obstakels om voorbij te rennen, bazen om te verslaan en momentum om op te bouwen terwijl je naar een hoge score rent.

Sonic staat niet alleen bekend om zijn snelheid of pieken, maar ook als een genereuze viering van verjaardagen. Hij verwacht geen cadeaus op zijn speciale dag, hij deelt zijn eigen cadeaus uit! Dat is stijlvol. Bemachtig een Character Creator-item, gratis verkrijgbaar in de Minecraft Marketplace.

Je kunt Sonics verjaardag ook vieren door deel te nemen aan het speciale serverevenement! Binnenkort organiseert The Hive een overname van de serverhub van twee weken met minigames en een paar feestelijke verrassingen. Ik hoorde een gerucht dat er iets bijzonders gebeurt in een van de weekenden, dus zorg ervoor dat je regelmatig incheckt! Houd @minecraft op Twitter in de gaten voor details!

Schiet op en haal de Sonic the Hedgehog DLC ​​zodat ik je bij de finish kan ontmoeten! Ga door, ik ben er zodra ik op adem kom.