Souldiers – Eerste 28 minuten

Souldiers – Eerste 28 minuten

Je kunt nu de eerste 28 minuten van het platformavontuur Souldiers zien, dankzij onze vrienden bij Handheld Players. Souldiers combineert metroidvania-verkenning, souls-achtige gevechten, RPG-aanpassing en platformactie – met spelers die een mysterieus gebied aan de rand van het hiernamaals verkennen!

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Souldiers

Verscherp je vaardigheden in deze vintage metroidvania met ruige, zielige gevechten.

Jij en je medestrijders worden weggevaagd naar Terragaya, een mythisch rijk aan de rand van het hiernamaals, terwijl ze vechten voor de glorie van hun natie. Jouw missie is om de Guardian te vinden en naar de volgende planeet te gaan. Het addertje? Jij en je kameraden zijn nooit vermoord.

Versla sluwe vijanden, los duivelse raadsels op, ontwikkel je karakter en verken alle hoeken en gaten van een verbluffend, verfijnd 16-bits universum. Souldiers is een zorgvuldig gemaakt vintage epos voor de eeuwen.

Kenmerken

  • Kies je klasse: scouts ontketenen de woede van hun zwaarden, casters roepen de toorn van de elementen op en boogschutters laten pijlen op hun tegenstanders neerkomen.
  • Aangrijpende melee-actie: sla, pareer en ontwijk je een weg door een steeds veranderende reeks vijanden, upgrade je vaardigheden en uitrusting om de juiste gevechtsstijl voor jou te ontdekken.
  • Een verbonden wereld: verken een uitgestrekt, handgemaakt terrein vol rijkdom, keiharde bazen en verborgen gangen.
  • 16-bits sensatie: Terragaya komt tot leven met heldere pixelafbeeldingen van wereldklasse boordevol details.
  • Slimme moves: gebruik een steeds groter wordende moveset om milieuproblemen op te lossen en van de ene naar de andere locatie te springen.

Soldiers zullen op 2 juni 2022 beschikbaar zijn voor $ 19,99 / £ 17,99 / 19,99 € in de Nintendo Switch eShop.