Souldiers komt in mei + nieuwe trailer

Souldiers komt in mei + nieuwe trailer

We wisten dat Souldiers naar de Nintendo Switch zou komen, aangezien het in oktober voor de console werd aangekondigd, maar we hadden toen nog geen releasedatum. De enige informatie die werd verstrekt door Beste dorpelingen was dat de game in het voorjaar zal verschijnen.

Het 16-bits geïnspireerde actie-RPG Metroidvania-avontuur wordt volgens een nieuw rapport uitgebracht op 19 mei 2022.

video
play-rounded-fill

Over Souldiers

Souldiers is een prachtig pixelart-pakket dat metroidvania-verkenning, ruige, zielige gevechten, RPG-aanpassing en nauwkeurige platformactie combineert. Spelers nemen de rol aan van een verkenner, caster of boogschutter in Terragaya, een mythische regio op de rand van leven en dood, terwijl ze vechten voor bevrijding.

Elke klasse heeft verschillende aanvallen, evenals verschillende behendigheids-, aanvals-, verdedigings- en gezondheidskenmerken. Terwijl je door het fantasie-universum van Souldiers gaat, kun je je avatar verder personaliseren door takken van ontgrendelde vaardighedenbomen te ontgrendelen, waardoor je een groot aantal opties hebt.

Slim sluwe vijanden te slim af, los duivelse raadsels op, verbeter je personage en verken alle hoeken en gaten van een verbluffende, geavanceerde 16-bits omgeving. Het handgemaakte epische Souldiers is er een voor alle tijden.

Kies een klasse: ontketen met de verkenner de toorn van je zwaard, roep de toorn van de elementen op met de caster, of regen pijlen op je tegenstanders met de boogschutter.

Slash, pareer en ontwijk je een weg door een steeds veranderende selectie van vijanden, terwijl je je vaardigheden en uitrusting verbetert om de juiste gevechtsstijl voor jou te ontdekken.

Ontdek een groot, handgemaakt terrein vol rijkdom, keiharde bazen en geheime doorgangen in dit gekoppelde universum.

Terragaya is een 16-bits fenomeen met levendige pixelafbeeldingen van wereldklasse boordevol informatie.

Slimme bewegingen: gebruik een steeds groter wordende moveset om milieu-uitdagingen op te lossen en van de ene naar de andere locatie te springen.

Later dit jaar zal Souldiers digitaal beschikbaar zijn in de Nintendo Switch eShop.