Soundfall – Uit het niets uitgebracht

Soundfall – Uit het niets uitgebracht

Soundfall is een paar jaar geleden aangekondigd voor de Nintendo Switch, maar er is de afgelopen jaren niet veel nieuws over geweest.

Verrassend genoeg wordt de titel vandaag als een verrassing uitgebracht. Volgens een aankondiging op de Indie World Showcase zal Soundfall tegen de middag beschikbaar zijn in de eShop.

video
play-rounded-fill

Over Soundfall

Speel op de muziek!

Soundfall is een snelle, op muziek gebaseerde kerkercrawler die plunderaar-shooter-actie combineert met op ritme gebaseerde gameplay om een ​​ongeëvenaarde muzikale omgeving te creëren. Hoe beter je je bewegingen op het ritme van de muziek timet, hoe krachtiger je wordt!

Er zijn duizenden buitcombinaties!

Verken Symphonia om unieke op muziek gebaseerde wapens te vinden en sterke nieuwe vaardigheden te ontgrendelen! Kies uit meer dan 500 uitrustingsstukken om je uitrusting aan te passen!

Coöp voor maximaal vier spelers

Verdedig Symphonia met je vrienden, lokaal of online!

Er zijn 5 tekens om uit te kiezen!

Speel als een van de vijf verschillende muzikale genieën, elk met hun eigen speelstijl, wapen en speciale vaardigheden!

Ontdek de wereld van muziek!

Verken 10 dynamisch gevarieerde landschappen en help Symphonia haar evenwicht terug te vinden!

Breng je eigen muziek mee (alleen pc)

Importeer je favoriete muziek in Symphonia om verbluffende nieuwe levels te creëren!

RESIST SYMFONIA

Je bent een Guardian of Harmony – een muzikaal wonderkind dat door de componisten is opgeroepen om de strijd aan te gaan met de krachten van Discord in het rijk van Symphonia. Jij en maximaal vier andere spelers vechten je een weg door Symphonia’s corrupte Timbrelands, vernietigen de Discordians en herstellen Harmony in het ecosysteem.