Source of Madness – 20 minuten aan gameplay

Source of Madness – 20 minuten aan gameplay

Source of Madness is onlangs uitgebracht op Nintendo Switch. Super Nintendad toont ongeveer 20 minuten van de onlangs gelanceerde side-scrolling dark action roguelite.

video
play-rounded-fill

Over Source of Madness

The Loam Lands, een verwrongen, door Lovecraftian geïnspireerde omgeving aangedreven door procedurele generatie en AI-machine learning, vormen het decor voor Source of Madness, een zijwaarts scrollende duistere actie-roguelite. Speel als een frisse Acoliet terwijl ze aan een angstaanjagend avontuur beginnen. Ontdek de kosmische mysteries van de Leemlanden en The Tower of Madness, de vreemde citadel van de maan.

Horden angstaanjagende monsters

De angstaanjagende wezens waar je tegen vecht zijn nooit hetzelfde, ze zijn gemaakt via procedurele generatie en geanimeerd met een neuraal netwerk AI.

Complexe gameplay-systemen

Explosieve close-combat magie, gevaarlijke omgevingsverkenning, formidabel schatbeheer en een talentenboom boordevol vaardigheden, klassen en spreuken

Landschappen die constant veranderen

Het intrigerende rijk van de Leemlanden, weergegeven in een prachtige, door AI ondersteunde grafische stijl, onthult een diep geheimzinnig erfgoed terwijl spelers de vele mysteries ervan leren kennen.

Source of Madness is digitaal beschikbaar in de Nintendo Switch eShop. Het is beschikbaar in het Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch en Chinees.