Source Of Madness komt op 11 Mei

Source Of Madness komt op 11 Mei

De releasedatum voor Source Of Madness op Nintendo Switch en andere platforms is bekendgemaakt door uitgever Thunderful Games en ontwikkelaar Carry Castle.

De wereld en zijn gruwelijke bewoners veranderen en transformeren elke dag in Source Of Madness, een roguelite-RPG die zich afspeelt in een chaotische omgeving die wordt geregeerd door kosmische wezens. Source Of Madness onderscheidt zich van andere roguelites door procedureel gegenereerde tegenstanders op te nemen die zijn gebouwd door een machine learning AI, naast procedureel gegenereerde landschappen.

“Met Source of Madness wilden we een roguelite maken die meer doet dan alleen levellay-outs en vijandige combinaties herschikken, maar in plaats daarvan alle nieuwe onheilige beesten creëert om het tegen te opnemen in elke playthrough”, zegt Per Fornander, CEO van Carry Kasteel. “We wisten dat we de doos van Pandora aan het openen waren door zoveel permutaties van machine learning AI-monsters te ontketenen, maar dankzij ons publiek van Early Access-spelers konden we ervoor zorgen dat deze lancering op meerdere platforms zo zeker is.

video
play-rounded-fill

De volledige releasedatum van de game voor Nintendo Switch en andere platforms is aangekondigd op 11 mei 2022.

Over Source Of Madness

In Source of Madness nemen spelers de rol aan van een acoliet in een parallel universum dat wordt geregeerd door kosmische wezens. Elke dag buigen en vervormen deze planeten, waardoor de Leemlanden op onvoorspelbare manieren geterraformeerd en bevolkt worden door bizarre hemelwezens. Je reis leidt je door negen biomen, van de diepten van de Dungeon of Forgotten Knowledge, het griezelige landschap van het Forest of Lies, tot de enorme niet-euclidische citadel R’Lyeh, helemaal tot aan hemellichamen op de randen van het universum, om de wortel van dit ondoorgrondelijke kwaad te vinden.

Source of Madness werkt met een resolutie tot 4K bij 60 frames per seconde op de PlayStation 5 en Xbox Series X|S, waardoor de actie soepel en responsief is. Spelers kunnen native 1080p-kwaliteit ervaren bij 60 frames per seconde op de PlayStation 4 en Xbox One. Source of Madness draait op 1080p gedockt en 720p draagbare / tabletop-modus op de Nintendo Switch, met 60 frames per seconde.

Elke game bevat tot miljarden permutaties van procedureel gegenereerde beestjes die zijn gemaakt door een neuraal netwerk dat wezens verzint vanuit een schijnbaar grenzeloze afgrond. Deze op fysica gebaseerde monsters stijgen en strekken zich uit op miljarden verschillende manieren, dankzij een sterke machine-learning AI die voor niets stopt om je leven tot een hel te maken!

Gebruik een breed scala aan spreuken om deze gruwelen te bestrijden. Terwijl je uitrusting en artefacten verzamelt die zijn achtergelaten door degenen die je voorgingen, kun je kiezen tussen vijf klassen, je talenten ontwikkelen en een verscheidenheid aan magische vaardigheden ontgrendelen. Terwijl je vordert, giet je het bloed van je vijanden in magische altaren om toegang te krijgen tot nieuwe spreuken. Maar pas op: elke keer dat je sterft, wordt de wereld herboren en gaan al je bezittingen verloren.