Space Invaders Forever aangekondigd

Space Invaders Forever aangekondigd

Uitgever ININ Games en ontwikkelaar Taito hebben Space Invaders Forever voor Nintendo Switch aangekondigd.

De game is een verzameling van drie verschillende Space Invader-titels: Space Invaders Extreme, Space Invaders Gigamax 4 SE en een cross-over met Taito’s Arkanoid-serie Arkanoid vs. Space Invaders. Het is gepland om ergens dit jaar fysiek en digitaal uit te komen voor Nintendo Switch in Noord-Amerika, Europa, Australië en Nieuw-Zeeland.

Over Space Invaders Forever

De lont aansteken voor een game-revolutie.

Space Invaders is zeker een van de beroemdste videogames aller tijden en was het lanceerplatform voor de revolutie in videogames. De spelmechanica en het ontwerp maken het een spel dat het allerbeste omvat.

De volgende spellen maken deel uit van de Space Invader Forever-collectie:

Space Invaders Extreme

Space Invaders Extreme is gearriveerd om consoles binnen te vallen met sterk verbeterde graphics en interactief geluid om een ​​nieuwe meeslepende ervaring te bieden! Boordevol levendige beelden en een pulserende soundtrack. Space Invaders Extreme wordt geleverd met 16 levels, boordevol sluwe indringers en duivelse baasgevechten. Oefen individuele fasen in Free Play en verhoog vervolgens je hoogste score naar nieuwe hoogten in Arcade Mode!

Kun jij alle ontelbare, verborgen bonussen vinden?

Welkom bij de nieuwe invasie!

Space Invaders Gigamax 4 SE

Space Invaders Gigamax 4 SE zal eindelijk beschikbaar zijn op consoles als onderdeel van de Forever Collection.

Werk samen met maximaal drie vrienden om de indringers neer te halen en zo snel mogelijk de levels leeg te maken. Deze gloednieuwe coöperatie-ervaring voor 4 spelers biedt nieuwe podia, gimmicks en nieuwe muziek, geschreven door Taito’s eigen geluidsteam Zuntata.

Arkanoid vs. Space Invaders

Arkanoid vs. Space Invaders is de perfecte vereniging van twee Arcade Kings. Twee van Taito’s meest iconische en geliefde videogameseries botsen op de console en combineren elementen uit beide arcadeklassiekers. Spelers besturen het Arkanoid Vaus-peddelschip om golven Space Invaders te verslaan.

Versla alle 150 levels met je vaardigheden en ontgrendel 40 verschillende personages uit de Taito-erfenis. Elk personage heeft unieke vaardigheden – gebruik meer dan 20 verschillende vaardigheden, waaronder power-ups en beschermend vuur. Ben je klaar om de enorme 3D Invader-bazen te verslaan en de melkweg te redden?