Space Warlord Organ Trading Simulator – Opeens uitgebracht en fysieke versie op komst

Space Warlord Organ Trading Simulator – Opeens uitgebracht en fysieke versie op komst

Space Warlord Organ Trading Simulator, die vorig jaar voor het eerst op pc en Xbox verscheen, is gearriveerd op Nintendo Switch. Serenity Forge heeft zelfs verklaard dat er aan een tastbare versie wordt gewerkt.

video

Over Space Warlord Organ Trading Simulator

De game Space Warlord Organ Trading Simulator wordt gekarakteriseerd als “een verhaalgerichte marktsimulator over het profiteren van lichaamsdelen en het verkopen van je squishy goederen aan een bizarre en groeiende wereld van klanten.” “Bewaak markttrends, voldoe aan de bestellingen van klanten en bouw onbedoeld een levende god van vlees die op een dag al het leven zal verslinden”, zullen spelers zeggen.

Alle eerder gepubliceerde updates, zoals de Harvester-update, die de eerste ronde van nieuwe missies bevatte, evenals een tweede uitbreiding met nieuwe verhalen en game-eindes met extra schrijven van de co-schrijver van Infernax, zijn opgenomen in de Nintendo Switch-versie. Er zijn meer upgrades na de lancering gepland, waaronder crossover-materiaal uit de wereld van games zoals Inscryption, Bugsnax en Among Us.

Space Warlord Organ Trading wordt verkocht voor $ 34,99 USD. Elke fysieke editie wordt geleverd met de cartridge, een geïllustreerd voorblad aan de binnenkant, een holografische sticker, een soundtrack-download en een opvouwbare poster met een unieke afbeelding. Het zal beschikbaar zijn in de herfst van dit jaar.

Ad