Sparklite – Gameplay introduceert wapens en gadgets

Sparklite – Gameplay introduceert wapens en gadgets

Tijdens Gamescom 2019 scheen Nintendo een helder licht op de beste indietitels die naar de Switch with the Indie World livestream kwamen.

Sparklite was zo’n heldere ster en de nieuwe trailer gaf gamers een glimp van wat ze konden verwachten in dit charmante avontuur. Voor diegenen die meer willen weten, duikt een nieuw uitgebrachte trailer diep in de wapens en gadgets die je zult gebruiken bij het verkennen en een dev-dagboek gericht op Ada, de held van Sparklite.

Sparklite is een Zelda-achtige actie-avontuurtitel en wil een gameplay-ervaring bieden met een inventieve draai aan klassieke actie-avonturen. Het wordt gelanceerd op Switch in het najaar van 2019.

video

Over Sparklite

Bekijk Sparklite, een van de spellen die Nintendo is gekroond als een van de beste games op het Switch-platform, met een kijkje in Sparkmaster Rizzle’s Workshop of Wonders en een ontwikkelaar gericht op Ada, de held van Sparklite.

Over de vijf verschillende procedureel gegenereerde biomes van Sparklite liggen veel mysteries en uitdagingen op de loer en het is gevaarlijk om onvoorbereid te verkennen. Met de vertrouwde Workshop of Wonders van Sparkmaster Rizzle open in de stad, is onze held Ada altijd op een steenworp afstand van het upgraden van haar arsenaal voor de vijanden en puzzels die voor ons liggen.

Van het benutten van de kracht van de Boom Balloon waarmee Ada snel vijanden kan sturen met precisie op afstand, tot het snel afvuren van energie van de Spark Slinger, er is altijd een wapen bij de hand om met een bepaalde situatie om te gaan. Met Sparklite de lat hoger met verschillende uitdagende baasgevechten zoals de Lumbering Titan, Timbert en zijn verraderlijke gremlins, bieden Ada’s Rocket Boots haar korte, geconcentreerde snelheden om zowel vijanden te vermijden als over grote gaten springen om die moeilijk te bereiken borst te vangen van buit! Of ga nog een stap verder met de krachtige Spark Blitzer die Sparklite gebruikt om een ​​intense piek van energie af te voeren met verwoestende precisie!

video

Naast Ada’s reeks krachtige wapens, heeft ze ook een schat aan gadgets tot haar beschikking. Van haar metgezel, Wingnut’s versterkende Flare Bang, tot Ada’s eigen handige Multi-Tool Wrench, Sparklite heeft genoeg gereedschap in de doos voor elke ontluikende ontdekkingsreiziger die op de dag van de release komt! Dit zijn maar een handvol wapens en hulpmiddelen die Ada zal gebruiken bij het opnemen van de gevaarlijke vijanden die professor Corwin in detail heeft besproken in de Bestiary of Brutal Baddies van vorige maand.

Ad