Sparklite komt op 14 November

Sparklite komt op 14 November

Merge Games kondigde de officiële releasedatum aan voor Sparklite in het westen. Sparklite is fysiek en digitaal beschikbaar op 14 november.

Merge Games heeft dit jaar tot nu toe een indrukwekkende hoeveelheid momentum opgebouwd met hoogtepunten zoals Gamescom en PAX, en is verheugd om aan te kondigen dat hun grillige top-down actie-avontuur Sparklite wordt uitgebracht via pc, Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4 op 14 november!

video
play-rounded-fill

Voor release

Voorafgaand aan de release zijn Merge Games ook verheugd om de gloednieuwe sleutelkunst voor de game (die u hierboven ziet en in de persmap kunt vinden) te onthullen die een nieuw inzicht geeft in de wereld van Sparklite vóór de release van november!

Met een recente show in Nintendo’s Indie World Showcase naast onthullingen over PAXevents zoals ID @ Xbox, ‘The Mix Seattle’, ‘Kinda Funny’ Showcase, en de ‘Monsters of Indie’ Superstar Dev Panel, blijft Sparklite indruk maken als een van de meest interessante en opwindende Indie-games van 2019 om op te letten.

Over Sparklite

Sparklite combineert een arsenaal aan gadgets, geweren en uitrusting en laat je een gevarieerde, procedureel gegenereerde wereld verkennen om de titanen van de mijnindustrie te verslaan en de kracht van Sparklite te benutten!

Van het oplossen van puzzels tot het verslaan van een reeks verschillende bazen en vijanden, Sparklite combineert elementen van klassieke avontuurlijke titels zoals The Legend of Zelda naast een unieke mix van benaderbare roguelike elementen. Maak je klaar om jezelf onder te dompelen in een steeds veranderende wereld terwijl je Ada meeneemt op een reis door een assortiment van verschillende biomen en red Geodia!

Voorafgaand aan de release, voert Merge een Steam Wishlist-promotie uit om exclusieve inhoud te ontvangen voorafgaand aan de lancering. Ze hebben onlangs een nieuw verlanglijstje van 15.000 bereikt waar leden van de community nu een gratis demo ontvangen voor de release! Elk nieuw behaald cijfer ontgrendelt een speciale traktatie voor de gemeenschap en een laatste, mysterieuze geschenk wordt ontgrendeld op 55.000. Bekijk hun Steam-pagina voor meer informatie.

Ad