Sparklite – Retail + Signature edities bevestigd

Sparklite – Retail + Signature edities bevestigd

Signature Edition Games heeft onlangs onthuld dat Sparklite een retaileditie en ook een Signature Edition-versie krijgt!

Als een Zelda-achtige actie-avontuur-titel, wil Sparklite een gameplay-ervaring bieden met een inventieve draai aan klassieke actie-avonturen. De game wordt ontwikkeld door Red Blue Games en Merge Games verwerkt de distributie.

video
play-rounded-fill

Over Sparklite

Sparklite is een actie-avontuur in een grillig en steeds veranderend land.

Avontuur over de hele wereld als Ada, een geniale ingenieur die schipbreuk leed in een vreemd land. Vecht tegen vijanden in actie van bovenaf met behulp van een arsenaal aan gadgets, geweren en uitrusting. Verken gevaarlijke hoeken van de procedureel gegenereerde wereld, versla de titanen van de mijnindustrie en red de Sparklite!

Alles in de wereld is met elkaar verbonden door Sparklite … het is de levenskracht van de planeet, en de bewoners hebben geleerd hoe ze het voor eigen gewin kunnen kanaliseren. Het kan worden aangewend, of het kan worden geconsumeerd voor een golf van kracht met ernstige gevolgen.

De “Baron” heeft een plan bedacht om de Sparklite-kern ter wereld te ontginnen. Hij ontgint Sparklite en verbrandt / verbruikt het om zijn krachtige oorlogsmachines van brandstof te voorzien, maar de vervuiling door de verbruikte Sparklite corrumpeert de wereld. Dieren zijn gewelddadige monsters geworden en de omgeving is aan het wegrotten. Maar de wereld heeft een natuurlijke verdediging in haar Sparklite-kern. Periodiek veroorzaakt de kern een ontwrichting die de wereld herschikt, waardoor de inspanningen van de baron worden onderdrukt. Als de baron de kern kan verkrijgen, zal hij de macht krijgen om een ​​nieuwe wereld te creëren waar hij de ultieme macht heeft.

Onze held, Ada, moet naar elke zone van de wereld reizen om zijn Digsite te sluiten, de verdediging van de Baron te verlagen, zodat ze hem kan stoppen voordat het te laat is …

Sparklite is gepland voor release in herfst 2019.