Special Remix van Discovery uit Sonic Mania

Special Remix van Discovery uit Sonic Mania

Om de aanstekelijke deuntjes die in Sonic Mania te horen zijn te laten zien, heeft Sega een speciale video uitgebracht die bestaat uit een remix van de track “Discovery” van Tee Lopes en Jun Senoue.

video
play-rounded-fill

Over Sonic Mania

Ervaar de ultieme viering van verleden en toekomst in Sonic Mania, een gloednieuw 2D Sonic-avontuur dat altijd en overal beschikbaar is op Nintendo Switch. Beleef de klassieke Sonic-games uit het verleden opnieuw en race door nieuwe Zones en volledig opnieuw ontworpen klassiekers, boordevol ontelbare verborgen paden en geheimen.

Pixel-perfect

Bereid je voor op opwindende wendingen op iconische Zones en Handelingen van Sonic The Hedgehog, Sonic The Hedgehog 2, Sonic CD en Sonic The Hedgehog 3 and Knuckles, en geniet van verbluffende HD retro-achtige graphics en pixel-perfecte physics, draaiend op een heldere 60FPS.

Welkom bij het volgende niveau voor ‘s werelds snelste blauwe egel. Welkom bij Sonic Mania, altijd en overal beschikbaar op Nintendo Switch.

  • Beleef de klassieke 2D Sonic-games uit het verleden opnieuw in dit gloednieuwe avontuur!
  • Geniet van spannende wendingen op iconische zones, evenals gloednieuwe zones en acts!
  • Speel als Sonic, Tails and Knuckles en gebruik hun vaardigheden om het kwaad van Dr. Eggman te verslaan robotleger!
  • Ga het tegen elkaar op in de Competitiemodus of werk samen in de Co-Op-modus!

Sonic Mania is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch en heeft retro-stijl muziek en levels die zijn ontworpen als eerbetoon aan klassieke 2D Sonic-avontuurtitels.

Ad