Speciale editie – Fire Emblem: Three Houses

Speciale editie – Fire Emblem: Three Houses

Nintendo heeft de speciale editie van het komende Fire Emblem: Three Houses voor de Nintendo Switch onthuld.

Speciale editie

Het lucratieve artikel is beschikbaar op 26 juli en wordt compleet geleverd met een speciaal kunstboek, een geluidselectie-cd, een stalen boekenkast en een kalender.

Drie territoria. Drie huizen. Je eigen reis.

Word de held die de wereld nodig heeft in Fire Emblem: Three Houses for Nintendo Switch!

Vuurembleem: Drie huizen vinden plaats op Fódlan, waar de kerk van Seiros grote macht uitoefent over het land en zijn bevolking. Als hoofdpersonage moet je niet alleen vechten op het slagveld, maar je personage ook vrij bewegen en communiceren met andere personages om relaties op te bouwen en informatie te verzamelen op sommige onderdelen.

Welk huis kies je?

The Black Eagles. The Blue Lions. The Golden Deer. Drie adellijke huizen die deel uitmaken van de officiersacademie, een elite-faciliteit die studenten traint op het gebied van wapens, magie en speciale vaardigheden.

Als een professor moet de speler een van deze huizen kiezen om zijn studenten te leiden in grid-based gevechten met leven of dood inzetten. Elk huis bestaat uit veel verschillende studenten om elkaar te ontmoeten, elk met zijn of haar eigen persoonlijkheid en vaardigheden. Deze studenten kunnen op de academie met elkaar communiceren, hun banden versterken en elkaar ondersteunen op het slagveld.

Ad