Speciale Pokémon Meltan Footage

Speciale Pokémon Meltan Footage

Na de recente ontdekking van Meltan kunnen The Pokémon Company International, Niantic, Inc. en Nintendo nu meer informatie over deze nieuwe Mythische Pokémon onthullen.

Dat omvat ook hoe het kan worden vastgelegd in Pokémon GO en overgedragen aan Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Meltan bevindingen

Sinds de ontdekking van de nieuwe Pokémon zijn professor Oak en professor Willow hard aan het werk geweest om onderzoek te doen naar Meltan en hebben ze hun nieuwste bevindingen gedeeld;

video
play-rounded-fill

Pokémon GO-spelers kunnen het lopende onderzoek van professor Willow naar Meltan ondersteunen met de introductie van nieuwe speciale onderzoekstaken die deze winter naar de app komen.
Spelers die Meltan willen vangen, kunnen het gedrag van de speler bekijken.

video
play-rounded-fill

Het lijkt erop dat Meltan erg nieuwsgierig is en dol is op metalen voorwerpen.

Over het algemeen sturen Pokémon van Pokémon GO naar Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! zal ertoe leiden dat spelers bepaalde items in de app ontvangen, zoals snoepjes voor de soort verzonden Pokémon.

Mystery Box 

Echter, de eerste keer dat spelers een Pokémon van Pokémon GO naar Pokémon sturen: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee !, ze kunnen een heel bijzonder item ontvangen – een Mystery Box.

Zodra de Mystery Box is geopend in Pokémon GO, zal Meltan in het spel verschijnen en spelers kunnen proberen het op dezelfde manier te vangen als andere Pokémon. Wanneer Meltan is gepakt, kan het worden overgezet naar een GO-park in Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! Spelers kunnen ook een Mystery Box krijgen om Pokémon naar de Pokémon van een vriend te sturen: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! spel.

Nadat het is gebruikt, wordt de Mystery Box gesloten en kan deze pas na een ingestelde tijd opnieuw worden geopend. Op dat moment moet de speler een Pokémon naar de Pokémon van zijn of een vriend sturen: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! spel.