Speed Limit – Eerste 14 minuten

Speed Limit – Eerste 14 minuten

Heb jij de reflexen om te overleven in Speed ​​Limit op Nintendo Switch? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 14 minuten bekijken.

Speed ​​Limit ziet dat spelers gevangen zitten in een halsbrekende reeks van achtervolgingen, terwijl ze door tientallen soldaten rennen en schieten die vanuit het niets op hen jagen!

video
play-rounded-fill

Over Speed Limit

Speed ​​Limit is een non-stop genre-warping arcade-ervaring die nooit langzamer gaat. Geen bezuinigingen, geen vervallen in de chaos, Speed ​​Limit is een old-school actie-extravaganza dat neerkomt op de kernelementen: moeilijk. Snel. Verslavend.

Zodra je denkt dat je hebt geleerd hoe het spel werkt, verandert het in een heel ander genre, dat je meeneemt door de geschiedenis van het gouden arcadetijdperk.

Vecht je een weg door een zenuwslopende zijwaarts scrollende shooter, race naar de finish in een explosieve achtervolging van bovenaf, vlucht in een spannend nep-3D-luchtgevecht en verwacht het onverwachte. Speed ​​Limit verandert naadloos stijlen, transformeert de gameplay en biedt nieuwe uitdagingen op het moment dat je je op je gemak voelt.

Een genre-veranderende achtbaan

Hardlopen. Het rijden. Vliegen. Sterven (vele, vele keren!) – Vanaf het moment dat u op play klikt tot het moment dat u sterft, heeft u de controle.

En je gaat dood. Veel.

Speed ​​Limit komt op 18 februari 2021 naar de Nintendo Switch eShop voor $ 9,99.

Ad