Speel Dead Cells gratis vanaf 26 januari – Nintendo Switch Online

Speel Dead Cells gratis vanaf 26 januari – Nintendo Switch Online

Nintendo heeft bevestigd dat Nintendo Switch Online-abonnees de veelgeprezen indietitel Dead Cells kunnen spelen tijdens een speciaal Game Trial-evenement dat dinsdag 26 januari van start gaat.

Wat kan ik als een echte Dead Cells-fan zeggen, maar PROBEER HET!

Over Dead Cells

Dead Cells geeft je de controle over een mislukt alchemistisch experiment dat probeert te achterhalen wat er gebeurt op een uitgestrekt, steeds veranderend en schijnbaar vervloekt eiland. Harde maar eerlijke gevechten, responsieve besturing, uitdagende vijanden, permadeath en natuurlijk de noodpaniekrol om je uit de problemen te halen, zorgen voor een veeleisend, visceraal en louterend actiespel.

Ervaar een Roguevania, waarbij je een onderling verbonden wereld, vertakkende paden en ontgrendelbare vaardigheden mixt met de constante adrenaline-pompende dreiging van permadeath. Geen checkpoints. Ofwel overwin je de eindbaas in één keer, of je probeert het opnieuw. U behoudt echter een deel van uw voortgang voor opeenvolgende runs; nieuwe paden die je hebt ontgrendeld, toegang tot nieuwe niveaus, mutaties, vaardigheden en wapens.

Over wapens gesproken, Dead Cells biedt een overvloed aan manieren om je vijanden te verslaan. Een grote variatie aan zwaarden, bogen en natuurlijk spreuken, maar ook zwepen, granaten en torentjes, elk met hun eigen unieke twist. Bovendien kun je met mutaties en scrolls je personage bij elke run anders bouwen en aanpassen.

Aan het eind van de dag zijn het echter JOUW vaardigheden als speler die er het meest toe doen! Roguelites gaan over het constant aanscherpen van je vaardigheden, totdat wat een onoverkomelijk obstakel was, een wandeling in het park wordt. Geduld, je wordt beter! … uiteindelijk.

Kenmerken:

RogueVania: de progressieve verkenning van een onderling verbonden wereld, met de herspeelbaarheid van een rogue-lite en de adrenaline-pompende dreiging van permadeath.

2D Souls-lite-actie: zware maar eerlijke gevechten, de iconische ontwijkingsrol, meer dan 90 wapens en spreuken met unieke gameplay … De meedogenloze actie gecombineerd met de afwezigheid van een vangnet zorgt voor een adrenaline-pompende rit. elke run.

Niet-lineaire progressie: riolering, ossuarium of wallen? Eenmaal ontgrendeld, geven speciale permanente vaardigheden je toegang tot nieuwe paden om je doel te bereiken. Kies het pad dat past bij je huidige bouw, je speelstijl of gewoon bij je humeur.

Verkenning: geheime kamers, verborgen passages, charmante landschappen. Neem even de tijd om door de torens te wandelen en de frisse zeelucht in te ademen…

Ad