Speelbare sitcom 3 out of 10 vanaf 3 maart 2021

Speelbare sitcom 3 out of 10 vanaf 3 maart 2021

Terrible Posture Games ‘zullen Nintendo-gamers binnenkort vermaken met een gevaarlijk verhaal over video, aangezien ze aankondigden dat seizoen één van de speelbare sitcom 3 out of 10 komt op  3 maart 2021 naar de Nintendo Switch.

Deze release zal enkele extra nieuwe functies bevatten, zoals commentaar van de regisseur, Open Explore-modus, acteurprofielen en meer!

video
play-rounded-fill

Over 3 out of 10

3 van de 10, de episodische speelbare sitcom van Terrible Posture Games over het leven in ‘s werelds slechtste game-ontwikkelingsstudio, brengt een binge-waardig seizoen 1 naar Nintendo Switch op woensdag 3 maart.

De console-release zal een groot aantal exclusieve speciale functies introduceren die niet beschikbaar zijn op pc, waar meer dan 4,5 miljoen spelers van de afleveringen van seizoen 1 hebben genoten.

Welkom bij Shovelworks Studios, waar een snel afgeleid, deskundig, zeer gefocust team van game-ontwikkelaars moeite heeft om een ​​beoordelingsscore hoger dan 3 op 10 te behalen.

Ervaar vijf afleveringen van maffe capriolen en tientallen minigames die een eerbetoon zijn aan de gamegeschiedenis, met nieuwe speciale functies die niet op de pc staan, zoals commentaar van de regisseur, Open Explore-modus, acteurprofielen en meer

Ad