Spells & Secrets fysieke release

Spells & Secrets fysieke release

Spells & Secrets is de volgende game die fysiek wordt uitgebracht op de Nintendo Switch, en we hebben er wat informatie over. De distributietaken worden uitgevoerd door Merge Games.

Voordien was Spells & Secrets bevestigd voor release op Switch als resultaat van een zeer succesvolle Kickstarter-campagne. De lancering is op dit moment gepland voor het tweede kwartaal van 2023.

Over Spells & Secrets

Terwijl je het rijk van magie verkent aan de Academie van Greifenstein, krijg je de kans om je eigen eerstejaars tovenaarsstudent te personaliseren.

Wanneer je voor het eerst bij de school aankomt, laat een onverklaarbare gebeurtenis vreemde en ongetemde dieren los op het terrein, waardoor een steeds veranderend pandemonium ontstaat om over de instelling te heersen.

Je moet krachtige artefacten lokaliseren, raadsels oplossen en nog veel meer doen terwijl je een level omhoog gaat en je talenten uitbreidt. Je zult je kennis en spreuken op ingenieuze manieren moeten combineren om de overhand te krijgen op je vijanden en Greifenstein te redden.

Kenmerken

  • Terwijl je verschillende mystieke monsters bestrijdt en raadsels oplost, moet je een breed scala aan spreuken op inventieve manieren combineren.
  • Bouw je leerling-tovenaar met behulp van een breed scala aan beschikbare aanpassingskeuzes en ontgrendel meer opties terwijl je door het spel gaat.
  • Doe mee in de modus voor één speler of werk samen met een vriend in de lokale coöpmodus voor twee spelers.
  • Ontdek krachtige relikwieën en elixers van nut om je talenten te stimuleren en moeilijke scenario’s met succes aan te pakken.
  • Vind een manier om je leerlingen te redden van de Academie van Greifenstein, die voortdurend in ontwikkeling is.
  • Verbeter zowel je personage als je spreuken permanent.
  • Eenvoudig te leren voor degenen die net beginnen met roguelikes.
  • Innovatieve strategieën worden vanaf het allereerste begin beloond; wees niet bang om je eigen originele route uit te stippelen!

Het fysieke exemplaar van Spells and Secrets kan worden gekocht bij een van de hoofdwinkels. De prijs is vastgesteld op $ 34,99 (of £ 29,99 of € 34,99).