Spelunky 1 en 2 komen 26 augustus

Spelunky 1 en 2 komen 26 augustus

Mossmouth onthulde dat zowel Spelunky als Spelunky 2 naar NintendoSwitch gaan. Nou, het is bijna tijd

De Nintendo Switch eShop is bijgewerkt met een releasedatum voor beide games – waaruit blijkt dat ze op 26 augustus 2021 uitkomen. Spelunky kost $ 9,99, terwijl Spelunky 2 $ 19,99 kost.

video
play-rounded-fill

Over Spelunky

Spelunky is een unieke platformgame met willekeurig gegenereerde, volledig vernietigbare levels die elke keer dat je speelt een uitdagende nieuwe ervaring biedt. Reis diep onder de grond en verken fantastische plekken vol met allerlei monsters, vallen en schatten.

Je hebt volledige vrijheid terwijl je door de volledig vernietigbare omgevingen navigeert en hun vele geheimen onder de knie krijgt. Blijven of vluchten, doden of redden, winkelen of stelen… in Spelunky is de keuze aan jou en de gevolgen ook!

Over Spelunky 2

Ontmoet de volgende generatie ontdekkingsreizigers terwijl ze op de maan zijn, op zoek naar schatten en vermiste familie. Spelunky 2 bouwt voort op de unieke, willekeurige uitdagingen die het origineel tot een klassieker maakten en biedt een enorm avontuur dat is ontworpen om zowel oude als nieuwe spelers tevreden te stellen. Verken de game alleen, speel lokaal met maximaal vier spelers of sluit je voor het eerst online aan met vrienden om samen de mysteries te ontrafelen (of vecht het uit in competitieve Arena-modi).

De wereld van Spelunky 2 is nog compacter dan die in de originele game en biedt meer gebieden, personages, vallen en items, evenals nieuwe manieren om met ze te communiceren (en om met elkaar te communiceren). De wereld is ook op andere manieren uitgebreid, met vertakkende paden en niveaus met meerdere lagen die een derde dimensie toevoegen aan de klassieke 2D-platformgameplay.