Spidersaurs – Launch trailer

Spidersaurs – Launch trailer

WayForward heeft een nieuwe lanceringstrailer gemaakt voor Spidersaurs, die nu beschikbaar is op consoles zoals de Nintendo Switch.

Fans kunnen de run-and-gun actiegame weer zien.

video
play-rounded-fill

Over Spidersaurs

Waarschuwing! Waarschuwing!

Spidersauriërs, enge dinosaurus-spinhybriden, zijn wild geworden en alleen jij (en een vriend in coöpmodus) kan ze stoppen. De Spidersauriërs zijn gemaakt door InGest Corp om het vlees en de spieren te leveren die nodig zijn om een ​​einde te maken aan de honger in de wereld. Ze zijn echter ontsnapt en het is aan twee voormalige smaaktesters, officier-in-opleiding Adrian en punkrocker Victoria, om hun geweldige vuurkracht te gebruiken om zes fasen van snelle run-and-gun-actie te doorlopen. Schiet je een weg door een hete jungle, een lab vol insecten, het hart van een echte vulkaan en meer! De pittige voedselbron met een bite bijt terug, maar je kunt deze gemuteerde monsters terugsturen naar het stenen tijdperk door power-ups te krijgen, nieuwe vaardigheden te verwerven en alles in zicht te vernietigen.

Kenmerken

  • Intense, cartoonachtige actie op zaterdagochtend voor een of twee spelers, compleet met een themalied en een epische introductie van Powerhouse Animation!
  • Er zijn twee verschillende personages om te spelen: Victoria, een punkrocker, en Adrian, een officier in opleiding.
  • Gespreide geweren, lasers, exploderende voetballen en baszware elektronische muziek zijn slechts enkele van de geweldige wapens die je kunt gebruiken. Er waren in totaal 12 wapens.
  • Omgevingen die kunnen exploderen, zoals vulkanen, oerwouden, laboratoria en meer!
  • Een heleboel verschillende en enge Spidersauriërs om tegen te vechten!
  • Terwijl je door de InGest Corp-faciliteit gaat, ontgrendel je nieuwe vaardigheden.
  • Er zijn drie instellingen voor hoe moeilijk het is: goed gedaan, gemiddeld en zeldzaam!
  • Ontgrendelbare arcade-modus en speedrun-modus!

Spidersaurs kunnen nu digitaal worden gespeeld op de Nintendo Switch. Later zal Limited Run Games de game in fysieke vorm uitbrengen.

Ad