Spike Chunsoft onthuld Steins; Gate Elite exclusief stof poster ontwerp

Spike Chunsoft onthuld Steins; Gate Elite exclusief stof poster ontwerp

Spike Chunsoft heeft het stof poster ontwerp onthuld dat exclusief bij de Limited Edition hoort.

Limited edition

Steins; Gate Elite krijgt een limited edition wanneer het op 19 februari 2019 wordt gelanceerd.

Dit omvat de volledig vertaalde hardcover storyboardcollectie voor 100+ pagina’s en de exclusieve Makise Kurisu-stoffenaffiche. Het ontwerp van de stoffen poster is tot voor kort niet volledig onthuld.

Over de STEINS;GATE serie

In 2009, 5pb. en Nitroplus creëerde de bekroonde science-fiction, interactieve visuele roman bekend als STEINS; GATE. Sindsdien heeft de serie een manga, drama-cd’s, een film, een live-actiefilmspel en een anime uitgebracht, waaronder een aankomende anime STEINS, GATE 0, en geliefd bij fans over de hele wereld.

video
play-rounded-fill

Over STEINS;GATE ELITE

Nu, als STEINS, GATE ELITE, wordt het spel volledig geremastered met geanimeerde scènes uit de anime, waardoor een volkomen nieuwe, meeslepende ervaring wordt gecreëerd. Volg een groep technisch onderlegde jonge studenten die via een aangepaste magnetron de manier ontdekken om het verleden via e-mail te wijzigen.

Hun experimenten in het verleggen van de grenzen van de tijd beginnen uit de hand te lopen als ze verstrikt raken in een complot rond SERN, de organisatie achter de Large Hadron Collider, en John Titor, die beweert uit een dystopische toekomst te komen.

Ik ben er zeker van dat er mensen uitkijken naar deze aankomende Limited Edition van Steins; Gate Elite