Spike Chunsoft onthulde Anonymous;Code en Chaos;Head Noah / Chaos;Child Double Pack

Spike Chunsoft onthulde Anonymous;Code en Chaos;Head Noah / Chaos;Child Double Pack

Tijdens de presentatie van het bedrijf op de Anime Expo 2022 van dit weekend, kondigde Spike Chunsoft een aantal Nintendo Switch-games aan.

Het bedrijf bood fans een blik op de volgende game in hun wetenschappelijke avonturenserie, Anonymous;Code, die volgend jaar in het westen zal worden uitgebracht voor de Nintendo Switch-consolefamilie en belooft weer een boeiende ervaring te worden. Pre-orders voor Anonymous;Code beginnen op 5 juli.

Over Anonymous;Code

Nakano, Tokio, 2037.

Als gevolg van zijn contact met de raadselachtige vrouwelijke Momo, raakt Pollon Takaoka verstrikt in een web van complotten en wordt hij geconfronteerd met een catastrofale gebeurtenis die de wereld schokt. Speel samen met Pollon en help hem bij het hacken van de vele takken van de realiteit en het “laden” van het einde dat de planeet redt!

Over Chaos;Head Noah / Chaos;Child Double Pack

Spike Chunsoft heeft ook onthuld dat het Chaos;Head Noah / Chaos;Child Double Pack voor Nintendo Switch op 7 oktober in het westen beschikbaar zal zijn. De remaster draait in gedockte modus op 1080p en maakt gebruik van de nieuwe MAGES Engine. Ten derde kwam Akihito Tsukush, de maker van de stadsanime Made in Abyss, via een videoverbinding om Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness te bespreken, dat op 2 september op de Nintendo Switch-platformfamilie wordt uitgebracht.