Spirit Of The North – Eerste 24 minuten

Spirit Of The North – Eerste 24 minuten

Vraag je je af hoe de aankomende titel Spirit of the North op Switch draait? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 24 minuten bekijken.

Spirit Of The North ziet spelers die de controle hebben over een rode vos en zijn metgezel, terwijl ze verschillende puzzels oplossen in de ruïnes van de beschaving.

video

Over Spirit Of The North

Spirit of the North is een avonturenspel voor 3 personen voor één speler, geïnspireerd op de adembenemende en mysterieuze landschappen van IJsland.

Het verhaal is gebaseerd op verschillende stukken Scandinavische folklore. Het spel is uniek omdat het doelbewust geen dialoog of verhaal heeft. Spelers moeten hun omgeving inademen om verschillende puzzels op te lossen en te speculeren over de betekenis van een verloren oude beschaving.

Speel als een gewone rode vos wiens verhaal verstrengeld raakt met de bewaker van het noorderlicht, een vrouwelijke geestvos. Terwijl je over de bergen reist en onder roodgekleurde luchten, ontdek je meer over je metgezel en het land dat in puin ligt.

Spirit of the North komt op 7 mei 2020 naar de Switch eShop voor $ 24,99 USD (pre-kopers krijgen een gereduceerde prijs van $ 19,99 USD)

Ad