Spiritfarer – 500.000 verkochte exemplaren, Lily Update nu beschikbaar

Spiritfarer – 500.000 verkochte exemplaren, Lily Update nu beschikbaar

De managementsimulator van het hiernamaals Spiritfarer heeft een mijlpaal bereikt en spelers kunnen nu een nieuw verhaal in het spel ervaren om te vieren!

Thunder Lotus Games onthulde dat de game wereldwijd meer dan 500.000 exemplaren heeft verkocht. Daarnaast deelde de ontwikkelaar dat de “Lily Update” van Spiritfarer nu beschikbaar is op alle platforms, waardoor spelers Lily the Butterfly Spirit kunnen ontmoeten en ermee kunnen communiceren.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Lily Update

In deze kleine maar belangrijke toevoeging aan het hoofdspel van Spiritfarer beginnen Stella’s herinneringen tot bloei te komen als wonderbaarlijke bloemen boven haar hut. Deze bloemen huisvesten vlinders die nestelen om Lily, the Butterfly Spirit, te vormen! Stella’s nieuwe geestvriendin blijkt een belangrijke figuur uit haar verleden te zijn; Lily zal onze held helpen om perspectief te krijgen op haar leven terwijl ze de ontroerende conclusie van haar reis nadert …

Over Spiritfarer

Je speelt Stella, veermeester van de overledene, een Spiritfarer. Bouw een boot om de wereld te verkennen, sluit vriendschap met en zorg voor geesten voordat je ze uiteindelijk vrijlaat in het hiernamaals. Landbouw, mijn, vis, oogst, kook en maak je een weg over mystieke zeeën. Doe mee aan het avontuur als Daffodil de kat, in coöperatief spel voor twee spelers. Breng ontspannende quality time door met je spirituele passagiers, creëer blijvende herinneringen en leer uiteindelijk hoe je afscheid kunt nemen van je dierbare vrienden.

Spiritfarer is een bekroonde, gezellige managementgame over doodgaan. Als Stella, veermeester van de overledene, moet je een boot bouwen om de wereld te verkennen, daarna vriendschap sluiten met en voor geesten zorgen voordat je ze uiteindelijk in het hiernamaals loslaat.

Ad