Spiritfarer Jackie & Daria Update komt 13 December

Spiritfarer Jackie & Daria Update komt 13 December

Thunder Lotus Games heeft aangekondigd dat de laatste en grootste gratis update van Spiritfarer op 13 december 2021 wordt gelanceerd. Met de titel “Jackie & Daria-update” kunnen spelers een heel nieuw eiland verkennen terwijl ze de Bat helpen Jackie en Hyena Daria herstellen een vervallen ziekenhuis waarin ze hebben gewoond.

video

De Jackie & Daria-update

De Jackie & Daria-update is de grootste gratis content-update van Spiritfarer tot nu toe! Het introduceert een nieuw eiland om te verkennen, twee nieuwe Spirits om vriendschap mee te sluiten, een nieuw evenement en meer! De Jackie & Daria-update is beschikbaar op 13 december 2021 als gratis download voor bezitters van de game op alle systemen, inclusief Xbox Game Pass, Xbox One, Nintendo Switch™, PlayStation®4, Steam, Epic Games Store, GOG, en Stadia.

Over Spiritfarer

Je speelt als Stella, veerbootmeester van de overledene, een geestenvaarder. Bouw een boot om de wereld te verkennen, sluit vriendschap en zorg voor geesten voordat je ze uiteindelijk vrijlaat in het hiernamaals. Bewerk, mijn, vis, oogst, kook en maak je een weg over mystieke zeeën. Ga op avontuur als Daffodil de kat, in een coöperatief spel voor twee spelers. Breng ontspannende quality time door met uw spirituele passagiers, creëer blijvende herinneringen en leer uiteindelijk hoe u afscheid kunt nemen van uw dierbare vrienden.

Ad