Spiritfarer – Nieuwe trailer met in de hoofdrol Gwen

Spiritfarer – Nieuwe trailer met in de hoofdrol Gwen

Terug op E3 2019 zagen we voor het eerst de prachtige Spiritfarer – een managementspel over het inleiden van verwante zielen naar het hiernamaals.

Het is lang geleden dat we meer over de titel hebben gehoord, maar nu hebben we eindelijk een nieuw kijkje! Thunder Lotus Games heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de game voorafgaand aan Gamescom 2019.

video

Deze keer is het voorzien van het fantastische hert Gwen – een van de vele passagiersspelers die elkaar tijdens hun reis zullen ontmoeten. Hoewel ze trots is, lijkt het erop dat Gwen niet zal aarzelen om wat onschuldig gelach en tedere momenten met de speler te delen.

Over Spiritfarer

Spiritfarer is een gezellig managementspel over sterven. Je speelt Stella, ferrymaster voor de overledene, een Spiritfarer. Bouw een boot om de wereld te verkennen, raak bevriend met en zorg voor geesten voordat je ze eindelijk vrijgeeft in het hiernamaals. Landbouw, mijn, vis, oogst, kook en ambacht je een weg door mystieke zeeën.

Doe mee met het avontuur als Daffodil de kat, in een coöperatief spel voor twee spelers. Breng ontspannende quality time door met uw spirit passagiers, maak blijvende herinneringen en leer uiteindelijk hoe u afscheid moet nemen van uw geliefde vrienden. Wat ga je achterlaten?

Spiritfarer zal ergens in 2020 op de Nintendo Switch uitkomen. We zullen rapporteren wanneer we meer horen.

Ad