Spiritfarer roadmap voor 2021

Spiritfarer roadmap voor 2021

Veel plezier gehad met Spiritfarer op Nintendo Switch? Het managementspel hiernamaals is nog lang niet voorbij en zal later dit jaar worden uitgebreid!

Thunder Lotus heeft zijn routekaart voor de game in 2021 aangekondigd – waaruit blijkt dat nieuwe personages volledig gratis zullen worden toegevoegd in de lente, zomer en herfst 2021. Diverse verbeteringen van de levenskwaliteit en andere er zullen ook nieuwe functies aan het spel worden toegevoegd.

Wat komt er naar Spiritfarer in 2021?

Hallo, Spiritfarers!

Het team en ik zijn trots om eindelijk te onthullen waar we de afgelopen maanden aan hebben gewerkt. We brengen dit jaar gloednieuwe content voor Spiritfarer uit! Zonder verder oponthoud, hier is onze Spiritfarer Roadmap!

We hebben drie belangrijke updates in de maak, die allemaal volledig gratis zullen zijn!

We zijn momenteel van plan ze uit te brengen in de lente, zomer en herfst van dit jaar, en ze zullen hun eigen set veranderingen bevatten, waaronder nieuwe spirits, nieuwe gebouwen, nieuwe bronnen en algemene verbeteringen van de levenskwaliteit van het spel. < / p>

Lily Update

Terwijl Stella meer vertrouwd raakt met het werk van Spiritfaring, begint ze enkele van haar herinneringen bloot te leggen, die beginnen te bloeien als wonderbaarlijke bloemen boven haar hut. Deze bloemen huisvesten vlinders die nestelen om onze nieuwe geestvriend te vormen: Lily, Stella’s jongere zus.

Lily is de enige geest die ‘s nachts actief is. Net zoals ze een stralende aanwezigheid was geweest in het leven van haar grote zus, verlicht ze hier de nacht en laat ze je met je boot navigeren, zelfs als het donker is! Is dat niet zo handig!

Naast het toevoegen van Lily, zullen we de coöperatieve ervaring verbeteren met een gloednieuwe gebruikersinterface en de mogelijkheid om samen te vissen! Dat alles en meer! 🎣

De Lily-update gaat dit voorjaar van start!

Beverly Update

Tijdens een bezoek aan Oxbury wordt Stella aangesproken door een vreemdeling die haar oude buurman Beverly blijkt te zijn! Ze voelt zich nogal eenzaam op dit eiland en kan niet gelukkiger zijn dat ze eindelijk iemand heeft gevonden om over het verleden te praten!

Over het verleden gesproken, herinner je je overheadprojectoren nog? Om in lijn te blijven met onze geheugensteuntje, introduceren we een nieuw station, de Archive Room, waar je een gloednieuwe set verzamelobjecten kunt bekijken, genaamd Acetate Sheets. Wie weet wat voor informatie deze prachtige transparante bladen kunnen bevatten!

We hebben ook een overvloed aan aanpassingen aan de kwaliteit van leven in de maak – volledige details volgen op een later tijdstip! Ik kan niet alle verrassingen bederven! 😉

Deze zomer krijg je de kans om samen met Beverly herinneringen op te halen aan de goede oude tijd.

Jackie & Daria Update

Uit het niets ontvangt Stella coördinaten voor een nieuw eiland met een vervallen ziekenhuis. Daar ontmoet ze twee geesten: Jackie, de verzorger, en Daria, zijn belangrijkste patiënt. Stella ziet dat Jackie overwerkt is en besluit hem een ​​handje te helpen.

Je kunt een heel nieuw eiland verkennen, communiceren met twee nieuwe geesten en een gloednieuw evenement beleven! Aanvullende details komen later dit jaar! 👀

Alles wordt onthuld wanneer de Jackie & Daria Update dit najaar wordt gelanceerd.

Dat zijn allemaal mensen!

Er volgen meer details wanneer we een specifieke releasedatum voor elke inhoudsupdate vaststellen. Onthoud dat al deze updates volledig gratis zijn!