Splatoon 2 bijgewerkt naar 5.3.0

Splatoon 2 bijgewerkt naar 5.3.0

Er is eerder een nieuwe update voor Splatoon 2 uitgebracht, waarmee de game naar versie 5.3.0 komt. Nintendo had de update vorige maand aangekondigd.

De inhoud van de update verandert alleen de specificaties van enkele van de belangrijkste wapens van de game.

Volledige patch-opmerkingen

Je kunt de volledige patchnotities hieronder zien.

Wijzigingen in multiplayer

  • Specificaties voor enkele van de belangrijkste wapens zijn gewijzigd.
Wapen Wijzigen
Splattershot
Tentatek Splattershot
Kensa Splattershot
Hero Shot-replica
Octo Shot-replica
De hoeveelheid tijd die nodig is om de schotspreiding (dit is de geleidelijke afstandsschoten die van het doel af worden gespreid wanneer continu wordt geschoten) terug te brengen naar normaal. De meeste wapens van het Shooter-type hebben een grotere spreiding van de schotten als je continu vuurt. Wanneer je stopt met schieten, keert de spreiding van het schot geleidelijk terug naar normaal, maar met deze oplossing hebben we de tijd die nodig is om terug te keren verminderd.
.52 Gal
.52 Gal Deco
Kensa .52 gal
Verlengde de tijd dat continu wordt geschoten totdat de schotspreiding zijn maximale bereikt. De hoeveelheid tijd die nodig is om de shotspreiding weer normaal te maken, is verminderd. De meeste wapens van het Shooter-type hebben een grotere spreiding van de schotten als je continu vuurt. Wanneer je stopt met schieten, keert de spreiding van het schot geleidelijk terug naar normaal, maar met deze oplossing hebben we de tijd die nodig is om terug te keren verminderd.
Bamboozler 14 Mk I
Bamboozler 14 Mk II
Bamboozler 14 Mk III
Verhoogd inktverbruik met ongeveer 20%.
Dualie Squelchers
Aangepaste Dualie Squelchers
Het inktverbruik is verhoogd door van 5% naar 8% van de inkttank te rollen. De grootte van de treffer-detectie tussen normale schoten en spelers is enigszins verkleind, waardoor het moeilijker wordt om tegenstanders te raken. Er zijn geen wijzigingen in de detectie van treffers tussen spelers en schoten na het rollen.
Splat Brella
Sorella Brella
Hero Brella-replica
Schade die door elke inktdruppel wordt aangericht, is verminderd van 18,0 naar 16,2. Door deze wijziging is de maximale schade die door een enkel schot wordt aangericht, gedaald van 90,0 naar 81,0.

Als resultaat van het nauwkeurig observeren van de veranderingen in wapenkeuze na ver. 5.2.0 werd uitgebracht, hebben we aanpassingen aangebracht aan bepaalde wapens die nog vaak werden gebruikt of die vaak werden gebruikt door spelers met de hoogste rang, zelfs nadat de wijzigingen in de wapenkeuze waren geëgaliseerd.

We hebben ook aanpassingen gemaakt om de wapens te verbeteren die spelers veel vaker zijn gaan gebruiken (en die met vergelijkbare functies) om spelers meer opties te geven.

Ad