Splatoon 2 – Demo en GRATIS online trial + 20% korting

Splatoon 2 – Demo en GRATIS online trial + 20% korting

Als je niet behoort tot de ongeveer 8 miljoen eigenaars wereldwijd die al in het diepe zijn gesprongen om te genieten van de inktspetterende pret van Splatoon 2 voor Nintendo Switch, heeft Nintendo een walvis van een deal om je te helpen de wateren te testen.

video

Test de wateren

Spelers met een internetverbinding en een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kunnen meedoen aan de Splatoon 2 Special Demo tussen 07:00 uur CET op dinsdag 19 maart en 18:59 uur PT op maandag 25 maart.

 

Dat betekent dat je 4-op-4 Turf War-gevechten en Salmon Run-, League Battle- en Ranked Battle-modi online kunt bekijken met je vrienden en andere spelers die het volledige spel bezitten. Bedek de grasmat met de kleurrijke inkt van je team, pas je uiterlijk aan met verschillende wapens en kleding en laat je vijanden spetteren in een all-in ink-stravaganza!

Speciale demo

De Splatoon 2 Special Demo is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Nintendo eShop voor Nintendo Switch. Na het downloaden ontvangt u een e-mail met een Nintendo eShop-code om een ​​gratis proefperiode van zeven dagen voor Nintendo Switch Online te activeren. U kunt de code zelfs gebruiken als u eerder een gratis proefversie had.

Als de gratis demo je gelukkig maakt en je wilt het volledige Splatoon 2-spel kopen, krijg je 20 procent korting als je het via de Nintendo eShop koopt tijdens de demo-periode. Als extra bonus kun je zelfs je demo-voortgang overdragen.

Ga naar https://splatoon.nintendo.com  voor meer informatie over de speciale demo van Splatoon 2.

Fans die gevechtstips willen ophalen of de topconcurrenten van Noord-Amerika willen ophalen, kunnen op 30 maart naar de Splatoon 2 North America Inkling Open 2019 kijken. Bezoek https://events.nintendo.com/  voor meer informatie en de live-uitzending.

Ad