Splatoon 2 – North American Open Juni 2020 toernooi

Splatoon 2 – North American Open Juni 2020 toernooi

Nintendo Of America heeft aangekondigd dat het Splatoon 2 North American Open-toernooi van juni 2020 op zondag 14 juni begint.

Het bedrijf heeft ook aangekondigd dat de finale op zondag 21 juni zal plaatsvinden en live zal worden gestreamd. De winnende teamleden kunnen downloadcodes voor Super Smash Bros Ultimate, Mario Tennis Aces en ARMS mee naar huis nemen.

U kunt hier binnenkomen; https: //www.nintendo.com/whatsnew/detail/2020/register-now-for-the-splatoon-2-north-american-online-open-winter-2020!/

Over Splatoon 2 – North American Open

Inklings en Octolings uit de Verenigde Staten, Canada (met uitzondering van Quebec) en Mexico krijgen de kans om het online * te verspreiden in het Splatoon ™ 2 North American Online Open Winter 2020-toernooi. Het winnende team krijgt vervoer en toegang om deel te nemen aan het Splatoon 2-evenement op het Genesis 7-toernooi in Oakland, CA.

Stel je team van vier spelers samen en schrijf je in om deel te nemen aan de inktslingeractie! De teamcaptain moet alle vier de leden (en één optionele plaatsvervanger) van het team vóór 11 januari om 9 uur PT online registreren via Battlefy.com/splatoon2.

Toernooitijden

Het toernooi begint met de Turf War Qualifiers op 11 januari vanaf 09:00 uur PT. De Top 8 en Finals vinden plaats op 12 januari vanaf 9.00 uur PT.

Onthoud dat je een Nintendo Switch Online-lidmaatschap moet hebben om deel te nemen

Ad