Splatoon 2 – Splatfest dit weekend

Splatoon 2 – Splatfest dit weekend

De eerste Splatoon 2 Splatfest in ongeveer een jaar vindt dit weekend plaats en het belooft een goede te worden. Het thema is de klassieke Ketchup Vs Mayonaise en het begint op vrijdag 22 mei om 15.00 uur PT / 18.00 uur ET / 23.00 uur BST.

De laatste keer dat dit thema ter sprake kwam, was het Team Mayonaise die de leiding nam, dus het zal interessant zijn om te zien wie er deze keer triomfantelijk uitkomt. Zorg ervoor dat u zich registreert bij de terminal op het Inkopolis-plein. Veel succes voor iedereen die binnenkomt!

Over Splatfest

Splatfest, bekend als Festival of Fes in Japan, is een speciaal evenement in Splatoon en Splatoon 2 waarin spelers zouden kiezen tussen twee teams, zoals katten of honden, en strijden in Turf Wars voor Super Sea Snails. </ p >

Voordat een Splatfest begint, ervaren Inkopolis Plaza en Inkopolis Square verschillende visuele upgrades ter voorbereiding op het evenement. Een week voor een Splatfest in Splatoon verschijnt er een stemhokje naast de Miiverse-brievenbus en het thema van het evenement werd aangekondigd door Callie en Marie tijdens hun Inkopolis News-segment. Pearl en Marina kondigden op dezelfde manier het thema van het evenement een week eerder aan tijdens hun Off the Hook-segment in Splatoon 2, terwijl het stemhokje op het plein verscheen.

Spelers ontvangen een Splatfest-T-shirt met een thema, een uitrusting die alleen kan worden gedragen tot het Splatfest eindigt, zodra ze zich bij een team hebben aangesloten.

Ad