Splatoon 2 – Versie 5.3.1 patch notes

Splatoon 2 – Versie 5.3.1 patch notes

Nintendo heeft een flinke nieuwe update voor Splatoon 2 uitgebracht. De nieuwe update brengt het inktastic-spel naar versie 5.3.1.

De update bevat wijzigingen in de intense Ranked Battles van de game en aankomende Splatfests, waaronder het Halloween Splatoon 2 Splatfest, dat loopt van 30 oktober tot 1 november.

Versie 5.3.1 patch-opmerkingen

Wijzigingen in klassementsgevechten

  • Instellingen voor X Rank-gevechten aangepast, zodat in tijden dat er veel spelers online zijn, de kans groter is dat spelers met een hoge X Power met elkaar matchen.
  • Verdere wijzigingen kunnen worden aangebracht, afhankelijk van hoe de situatie zich ontwikkelt.
  • Zo gemaakt dat voor X Rank-gevechten de namen van andere spelers niet op het scherm worden weergegeven terwijl ze wachten tot spelers meedoen.
  • Zo gemaakt dat je voor X Rank-gevechten met iemand kunt strijden, zelfs als deze is geblokkeerd via console-instellingen, als de geschatte rang van die speler binnen de top 2.000 ligt.

Wijzigingen in Splatfests

  • Zo gemaakt dat in de Pro-modus Splatfest Battles de namen van andere spelers niet op het scherm worden weergegeven terwijl wordt gewacht tot spelers meedoen wanneer de Splatfest-kracht aanzienlijk hoog is.
  • Zo gemaakt dat je in de Pro-mode Splatfest Battles tegen iemand kunt vechten, zelfs als deze geblokkeerd is via de console-instellingen, als de Splatfest-kracht van die speler aanzienlijk hoog is.

In X Rank Battles en Pro-mode Splatfest Battles spelen X Power en Splatfest Power een belangrijke rol bij het bepalen met wie je matcht en je volgorde in de ranglijst.

Om die waarden correct te berekenen, is het belangrijk dat tegenstanders zonder enige afwijking worden gekozen, en daarom gebruiken we een systeem dat onjuiste krachtmanipulatie detecteert op basis van wedstrijdgegevens. Verdachte gegevens worden handmatig onderzocht en als wordt vastgesteld dat ongepast gedrag onomstotelijk duidelijk is, worden de gegevens van die maand ongeldig en wordt er een boete opgelegd in overeenstemming met de gebruikersovereenkomst voor Nintendo-accounts.

Bovendien worden deze systemen dagelijks bijgewerkt. We pakken dit soort ongepast gedrag aan, maar incidenten van gebruikers die Power ongepast manipuleren door opzettelijk hun tegenstanders te beperken, zijn zeer zeldzaam in vergelijking met het geheel, hoewel ze af en toe worden opgemerkt.

Om gebruikers in staat te stellen Ranked Battles en Pro-mode Splatfests te spelen zonder zich zorgen te maken over dit gedrag, vinden we het daarom belangrijk om niet alleen de systemen te verfijnen om ongepast gedrag te detecteren, maar ook om het moeilijk te maken om dit soort uit te voeren. van gedrag, en daarom hebben we deze update voorbereid. Houd er rekening mee dat we aanpassingen zullen blijven doen aan zaken als wapens na een langdurige analyse van de gegevens. ”

Ad