Splatoon 3 – 24/7 Salmon Run beschikbaarheid

Splatoon 3 – 24/7 Salmon Run beschikbaarheid

Splatoon 3 zal alleen beschikbaar zijn op de Nintendo Switch als het zeer binnenkort uitkomt, maar dat betekent niet dat Nintendo niets anders te zeggen heeft over de game. Er is zelfs nieuwe informatie over de game die je misschien interessant vindt.

Misschien herinner je je nog dat je in Splatoon 2 mee kon doen aan Salmon Run. Je zou het echter niet altijd kunnen spelen, omdat het van de tijd zou afhangen. Salmon Run komt terug in Splatoon 3, dat al bekend was. Echter, de officiële Splatoon Twitter heeft zojuist aangekondigd dat Salmon Run 24/7 speelbaar zal zijn in Splatoon 3, dus je kunt het spelen wanneer je maar wilt.

Officiële verklaring

SRL HR-afdeling hier. Nee, het is niet weer een seminar over het besparen van printertoner waar iedereen naartoe moet. In plaats daarvan laten we je weten dat Salmon Run altijd beschikbaar is in de Splatoon 3-game. Dat betekent dat je non-stop kunt werken om hogerop te komen op de corporate zalmladder, misschien helemaal tot Eggsecutive VP!

Over Splatoon 3

Betreed de Splatlands, een woestijn waar Inklings en Octolings leven die veel gevechten hebben meegemaakt. De meest opwindende plek van deze stoffige woestenij is Splatsville, de stad van de chaos.

Zelfs op deze desolate plek is Turf War koning en vinden er gevechten plaats in nieuwe stadia in de wildernis in de buurt, zoals de prachtige Scorch Gorge.

Deze vechters hebben nieuwe bewegingen geleerd waarmee ze aanvallen kunnen vermijden en meer terrein kunnen bestrijken. Ze hebben ook een nieuw wapen dat eruitziet als een boog en kan worden gebruikt om inkt te schieten, evenals nieuwe speciale wapens zoals de Crab Tank, die rondbeweegt.

Ad