Splatoon 3 – Alle basiswapens keren terug en meer wapendetails gedeeld

Splatoon 3 – Alle basiswapens keren terug en meer wapendetails gedeeld

Nintendo heeft meer details onthuld over de wapens die beschikbaar zijn in Splatoon 3.

Om te beginnen is bevestigd dat alle basiswapens uit eerdere Splatoon-games in de derde versie zullen worden opgenomen. Waaronder vermoedelijk de standaard Splattershot, Roller, Slosher, enzovoort.

Meer wapendetails

Een aantal van de Basic Shooter-achtige wapens werden ook getoond op het Japanse Twitter-account van de game.

De.96 Gal is een krachtig wapen voor lange afstanden dat een krachtige stoot levert. De inkttank is aangepast aan de eisen van Splatlands, terwijl het vat is afgeleid van een waterzuiveringssysteem. Zeg wat een foutloos schot!

Sommigen beschouwen de Splattershot als een instapmodel, hoewel hij in tal van opzichten beter presteert dan de concurrentie. De meest recente Splatsville-editie heeft een opnieuw ontworpen frame dat zorgt voor meer duurzaamheid en eenvoud van onderhoud.

De Splattershot Jr. is geen speelgoed voor kinderen. Het is misschien niet het krachtigste of meest nauwkeurige wapen, maar het blinkt uit in het rantsoeneren van inkt, waardoor het ideaal is voor het uitbreiden van gras!

Over Splatoon 3

In de aankomende Splatoon-game moet je de Splatlands besmeuren!

Betreed de Splatlands, een verzengende woestijn waar de door de strijd geharde Inklings en Octolings wonen. De adrenaline-aangedreven kern van deze stoffige woestenij ligt Splatsville, de stad van de wanorde.

Turf War* blijft oppermachtig, zelfs in deze barre omgeving, terwijl conflicten woeden in nieuwe levels in de omringende wildernis, zoals de adembenemende Scorch Gorge.

Dynamische nieuwe manoeuvres, evenals een nieuw boogvormig wapen om inkt te gooien en nieuwe speciale wapens, zoals de zinkende Crab Tank, laten deze strijders aanvallen ontwijken en meer grondgebied bestrijken.

Splatoon 3 wordt op 9 september 2022 uitgebracht op de Nintendo Switch.

Ad