Splatoon 3 – Cloud Saves ondersteund

Splatoon 3 – Cloud Saves ondersteund

Nintendo heeft de officiële Splatoon 3-website bijgewerkt met nieuwe informatie na de aankondiging van de releasedatum van de game.

Cloud-support

Save Data Cloud staat in de lijst met Nintendo Switch Online-mogelijkheden die door Splatoon 3 worden ondersteund als je naar de onderkant van de pagina scrolt. Dit houdt in dat Nintendo Switch Online-abonnees een back-up van hun gegevens kunnen maken in het geval dat hun Switch verloren, gestolen of beschadigd raakt.

Dit is vooral goed nieuws voor Splatoon-liefhebbers, aangezien de vorige game, Splatoon 2, geen cloudopslag ondersteunde, wat betekende dat als er iets met hun Nintendo Switch zou gebeuren, ze al hun verdiende uitrusting en gamevoortgang zouden verliezen . Gelukkig lijkt het erop dat dit geen probleem zal zijn in het derde deel van de serie.

Over Splatoon 3

Betreed de Splatlands, een door de zon verschroeide woestijn bewoond door door de strijd geharde Inklings en Octolings. Splatsville, de stad van chaos, is het adrenaline-aangedreven hart van deze stoffige woestenij.

Zelfs in deze desolate omgeving heerst Turf War oppermachtig en woeden de gevechten in nieuwe levels in de omringende wildernis. Dynamische nieuwe bewegingen helpen deze jagers aanvallen te ontwijken en meer terrein te bestrijken, samen met een nieuw boogvormig wapen om inkt te slingeren.

Vecht mee met Agent 3 in de verhaalmodus tegen de weerbarstige Octarians. Ontdek de geheimen van Alterna, de Fuzzy Ooze, en hoe ze aansluiten bij het thema van de modus, “Return of the Mammalians.”

Voer een team samen en versla golven gevaarlijke Salmonid-bazen in de volgende versie van Salmon Run, een coöpmodus met frisse nieuwe functies.

Splatoon 3 wordt op 9 september 2022 uitgebracht voor Nintendo Switch.

Ad