Splatoon 3 – E10+ beoordeeld door ESRB

Splatoon 3 – E10+ beoordeeld door ESRB

Splatoon 3 komt binnenkort uit. In feite zal de game over iets meer dan een maand uitkomen. Hierdoor was het slechts een kwestie van tijd voordat de Entertainment Software Rating Board (ESRB) de game een rating gaf.

Nou, de beoordeling is eerder vandaag openbaar gemaakt. De ESRB heeft Splatoon 3 een ‘E10+’-rating gegeven, wat ‘iedereen vanaf 10 jaar’ betekent, met de opmerking dat de game ‘cartoongeweld’ bevat. Splatoon 3 zal alleen beschikbaar zijn op de Nintendo Switch als het op 9 september uitkomt.

Over Splatoon 3

Vul in de volgende Splatoon-game de Splatlands met inkt!

Betreed de Splatlands, een woestijn waar Inklings en Octolings leven die veel gevechten hebben meegemaakt. De meest opwindende plek van deze stoffige woestenij is Splatsville, de stad van de chaos.

Zelfs op deze desolate plek is Turf War koning, en gevechten vinden plaats in nieuwe stadia in de wildernis in de buurt, zoals de prachtige Scorch Gorge.

Deze vechters hebben nieuwe bewegingen geleerd waarmee ze aanvallen kunnen vermijden en meer terrein kunnen bestrijken. Ze hebben ook een nieuw wapen dat eruitziet als een boog en kan worden gebruikt om inkt te schieten, evenals nieuwe speciale wapens zoals de Crab Tank, die rondbeweegt.