Splatoon 3 – Front Roe

Splatoon 3 – Front Roe

Front Roe, een nieuwe band voor Splatoon 3, is aangekondigd door Nintendo. Ze zijn “de laatste tijd in de hitparades in Splatsville aan het zwemmen”, aldus de Big N, die hen omschrijft als “melodieus” met een “punkachtig rockgeluid”.

Nintendo heeft ook een teaser uitgebracht voor een van hun nummers, ‘Sea Me Now’.

video
play-rounded-fill

Front Roe

Dit is de tweede band die we tot nu toe in Splatoon 3 hebben ontmoet. C-Side werd voor het eerst genoemd in september. De C-Side van de Splatlands is een driedelig. Ondanks het feit dat ze geen formele muziekopleiding hadden genoten en in armoede opgroeiden, dreven hun vaardigheden en vastberadenheid hen naar bekendheid.

In de afgelopen weken heeft Nintendo verschillende details over Splatoon 3 geplaagd. Voor elk stukje informatie kun je het Noord-Amerikaanse Twitter-account van het bedrijf en een gespecialiseerd Japans Twitter-account volgen.

Over Splatoon 3

Krijg de Splatlands in de volgende Splatoon-game!

Betreed de Splatlands, een door de zon verschroeide woestijn bewoond door door de strijd geharde Inklings en Octolings. Splatsville, de stad van chaos, is het adrenaline-aangedreven hart van deze stoffige woestenij.

Zelfs in deze desolate omgeving regeert Turf War* oppermachtig en woeden de gevechten in nieuwe levels in de omringende wildernis, zoals de majestueuze Scorch Gorge.

Dynamische nieuwe bewegingen helpen deze jagers aanvallen te ontwijken en meer terrein te bestrijken, samen met een nieuw boogvormig wapen om inkt te slingeren en nieuwe speciale wapens, zoals de zinkende Crab Tank.

Op 9 september 2022 wordt Splatoon 3 uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Ad