Splatoon 3 komt 9 September

Splatoon 3 komt 9 September

Splatoon 3 wordt op 9 september uitgebracht voor Nintendo Switch. Spelers kunnen deelnemen aan met inkt doordrenkte conflicten met andere Inklings en Octolings rond Splatsville en de zonovergoten Splatlands, en functies, wapens en de mooiste kleding van het seizoen vinden.

video

INKomend! Splatoon 3 komt op 9 september naar de Nintendo Switch! Krijg een vroege blik op de game met deze frisse Turf War-gameplay!

Over Splatoon 3

Turf War-modus in Splatoon 3 kan leiden tot intense online* 4-v-4-gevechten op verschillende nieuwe en klassieke niveaus, waarbij teams van vier strijden om het meeste grondgebied met hun inkt te bestrijken. Nieuw ontdekte film onthult Eeltail Alley, een van de nieuwe niveaus, evenals de stringer, een nieuw boogvormig wapen waarmee spelers zijwaarts en verticaal inkt kunnen gooien. Splatoon 3 – Extended Turf War-gameplay (Nintendo Switch) heeft een nieuwe video die dit allemaal laat zien, evenals een blik op nieuwe uitrusting en informatie.

Splatoon 3 bevat een nieuw verhaal voor één speler en de volgende generatie van de co-op Salmon Run-modus, naast waanzinnige 4-v-4 multiplayer-gevechten. In de verhaalmodus voor één speler gaan spelers samen met Agent 3 de strijd aan met de bedrieglijke Octarians en ontdekken ze de mysteries van Alterna en de Fuzzy Ooze.

Spelers kunnen samenwerken met anderen in Salmon Run om te vechten tegen golven gevaarlijke Salmonid-vijanden, waarvan sommige gigantisch groot zijn!

Ad