Splatoon 3 – Launch trailer

Splatoon 3 – Launch trailer

Nintendo heeft een korte lanceringstrailer voor Splatoon 3 uitgebracht, waarin spelers een snelle blik werpen op de personages en hoe de game wordt gespeeld.

video
play-rounded-fill

Over Splatoon 3

Betreed de Splatlands, een woestijn waar Inklings en Octolings leven die veel gevechten hebben meegemaakt. De meest opwindende plek van deze stoffige woestenij is Splatsville, de stad van de chaos.

Zelfs op deze desolate plek is Turf War koning en vinden er gevechten plaats in nieuwe stadia in de wildernis in de buurt, zoals de prachtige Scorch Gorge.

Deze vechters hebben nieuwe bewegingen geleerd waarmee ze aanvallen kunnen vermijden en meer terrein kunnen bestrijken. Ze hebben ook een nieuw wapen dat eruitziet als een boog en kan worden gebruikt om inkt te schieten, evenals nieuwe speciale wapens zoals de Crab Tank, die rondbeweegt.

Turf War is het populairste ding om te doen in Splatsville, dus het is logisch dat de game is verbeterd. In drie minuten proberen twee teams van vier de meeste grasmat op de kaart te markeren. Er zijn nieuwe moves toegevoegd, zoals de Squid Surge, waarmee spelers snel tegen muren op kunnen zwemmen, en de Squid Roll, waarmee spelers uit de inkt kunnen springen terwijl ze zich omdraaien. Wanneer het personage van een speler oplicht tijdens de zet, zorgt dit er ook voor dat tegenstanders er geen inkt op krijgen.

Turf War-gevechten zullen plaatsvinden op verschillende exotische plaatsen, waarvan sommige nieuw zijn en sommige oud. Er zijn podia zoals Eeltail Alley, Scorch Gorge, Mincemeat Metalworks en Undertow Spillway die alleen in de Splatlands zijn. Er is ook de nieuwe Hagglefish Market, een pier vol straatverkopers die van alles verkopen. Museum d’Alfonsino, Hammerhead Bridge en Mahi-Mahi Resort, allemaal uit Greater Inkopolis, zijn ook terug. Bij de lancering zullen er 12 podia zijn, waarvan sommige werden getoond in de videopresentatie. In gratis updates na de lancering zullen meer fasen worden toegevoegd.

Deep Cut is een bekende groep van drie mensen die de Splatsville-nieuwsshow Anarchy Splatcast hosten. Ze vertellen je over de gevechtsfasen die momenteel beschikbaar zijn en ander nieuws. Voor het eerst in de serie kun je deze updates zelfs lezen terwijl je op pad bent in Splatsville.

Ad