Splatoon 3 Nintendo Direct – Deze woensdag

Splatoon 3 Nintendo Direct – Deze woensdag

De Splatoon 3 Direct wordt live gestreamd op 10 augustus om 06.00 uur PT, 09.00 uur EST en 14.00 uur Britse tijd. Kom met ons mee naar de Splatlands om ongeveer 30 minuten te horen over de aankomende Nintendo Switch-game.

Ga naar https://www.nintendo.com/nintendo-direct/livestream om te kijken.

video
play-rounded-fill

SPLATOON IS TERUGKEER!

In Splatoon 3 voor Nintendo Switch moet je als een team werken en inkt gebruiken om te winnen. In een nieuwe, zonnige regio zijn er talloze nieuwe podia, bewegingen, wapens, spelmodi en kleding.

NIEUW GEBIED

Betreed de Splatlands, een woestijn waar Inklings en Octolings leven die veel gevechten hebben meegemaakt. De meest opwindende plek van deze stoffige woestenij is Splatsville, de stad van de chaos.

Mode is een belangrijk onderdeel van de strategie voor mensen die van de unieke cultuur van de Splatlands houden.

Nieuwe podia in Splatsville en de omliggende wildernis, zoals de coole ontmoetingsplek Eeltail Alley en de prachtige Scorch Gorge, zijn het toneel van gevechten.

VERSE BEWEGINGEN!

Gebruik een “spawner” om vanuit de lucht het gevecht in te springen, doe een “inktvisrol” om uit de inkt te springen en te spinnen, zwem snel omhoog met inkt bedekte muren en doe dan een “inktvisgolf” om eruit te springen de top!

UITGERUST VOOR DE TENTEN!

Probeer nieuwe wapens, wapens die zijn gewijzigd en speciale wapens zoals de boogvormige Tri-Stringer en de bewegende Crab Tank uit.

Alle basiswapens van de laatste game komen ook terug.

DE VOLGENDE ZALM RUN GOLF

De Salmonid zijn terug en in de coöpmodus Salmon Run hebben ze een aantal nieuwe verrassingen voor de Inklings en Octolings. Gebruik Egg Throw om je werk gemakkelijker te maken terwijl jij en je teamgenoten samenwerken om nieuwe bazen te doden, zoals de enorme King Salmonid.